[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
結論:
個飛天車, 都係要睇地形

Lecture 冇野做玩大獎賽
見冇油就刷lv
刷到咁

點刷到咁多野?
刷料升車用?

D料垃圾
要升車不如養雞
結論:

邊部係飛天車?
Lecture 冇野做玩大獎賽
見冇油就刷lv
刷到咁

點刷到咁多野?
刷料升車用?

D料垃圾
要升車不如養雞

養雞正好多
結論:

邊部係飛天車?

飛機
新手請教各位巴絲:
ECU有咩用?唔係好ab駕駛+10有咩用
thanks
新手請教各位巴絲:
ECU有咩用?唔係好ab駕駛+10有咩用
thanks

無咩用
隻game真係好少人玩咁
好靜

一定係市面太多game玩
隻game真係好少人玩咁
好靜

一定係市面太多game玩

細驚係咁,同埋首頁有用既資訊post哂,減少左好多新手老手發問推post
想問加環境既除左江戶城仲有邊D好用?同埋大概去到咩階段先值得抽車?
想問加環境既除左江戶城仲有邊D好用?同埋大概去到咩階段先值得抽車?

所有315GP建築

無話去到咩階段抽車, 睇車技能決定

E家架純白310好好
update左隻game出賽下面條爆氣bar冇左

所有315GP建築

E家架純白310好好

邊架係純白310?

所有315GP建築

E家架純白310好好

邊架係純白310?

而家流線型果架
update左隻game出賽下面條爆氣bar冇左

無呀,仲係度

AN機唔知了
不過唔好重裝,重裝會成個SAVE都無,一係將個SAVE過落第2部AN機度先再重裝,裝完又過返原本部機度
不過唔好重裝,重裝會成個SAVE都無,一係將個SAVE過落第2部AN機度先再重裝,裝完又過返原本部機度

update完先咁,應該好快會攪返掂掛
Pish
其實有冇話車嘅潛力佢都幾多就可以收手唔整?因為你地話主要升零件唔好升車,咁有冇話幾時先好升架車
其實有冇話車嘅潛力佢都幾多就可以收手唔整?因為你地話主要升零件唔好升車,咁有冇話幾時先好升架車

250最少,可以上300,我460,有日本仔500

潛力咩黎?
邊度睇?
點升?

潛力咩黎?
邊度睇?
點升?

冇得升
只可以拆車再整,但有機會升跌

潛力咩黎?
邊度睇?
點升?

冇得升
只可以拆車再整,但有機會升跌

lv120 有裝零件用幾多油?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞