[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
如果仲有機會開post 4既話,d心得,列表我唔會再post

反正打同唔打都無咩分別

新手開頭唔識玩由佢棄算,反正有心玩都會自己搵攻略

頭9其開完個post 得閒post下車數值,人數值,建築群就算

我都覺得可以摺埋唔駛開

系,開完個post都係多左你ed傻鳩,塞到埋你碟都唔識打開口食
仲要中文字都唔識多隻,講到咁白仲要問人好定唔好
教個弱智打機仲易過教你

男人老狗咁小尻氣又幾有趣
如果仲有機會開post 4既話,d心得,列表我唔會再post

反正打同唔打都無咩分別

頭9其開完個post 得閒post下車數值,人數值,建築群就算

我都覺得可以摺埋唔駛開

系,開完個post都係多左你ed傻鳩,塞到埋你碟都唔識打開口食
教個弱智打機仲易過教你

你咪一9樣,唔care我講既野洗乜係度回

Btw,要鬧架不如返CC台啦,果邊d手足同你岩嘴形d
我終於明點解中哂重心句但數值都可以相差咁遠了

講黎聽吓
其實除左抽返嚟啲車唔好隨便升之外
其他都冇咩係唔可以試
所有嘢都可以慢慢儲返嚟

其實我都唔理佢中唔中重心句,淨係睇數值上唔上到就得啦

其實我都唔理佢中唔中重心句,淨係睇數值上唔上到就得啦

重心句其實影響好大,因為唔同stage既重心句會影響個加成數值,eg 大家都係中哂重心句,但因為唔同stage,可以一個係加成250,另一個350,而350果個數,暫時試左4次用同一個stage中3次重心句都係有350加成

上面有巴打求方法,其實我仲測試緊,所以唔講住,因為唔知我假設係唔係準,定係真係撞手神,但如果測試時同我假設既一樣,就會公開個竅門
其他都冇咩係唔可以試
所有嘢都可以慢慢儲返嚟

例如??

好qq
其他都冇咩係唔可以試
所有嘢都可以慢慢儲返嚟

例如??

例如合架4階80潛橋車,浪費資源
上面篇野講到好複雜,但簡單d講就係你係設計/風洞/試跑度每個stage中哂三句重心,數值都會有高低之分,而且每個stage係固定,eg stage 1中哂重心會有250加成,stage 2中哂重心有300加成,stage 3中哂重心有350加成,而你係可以揀用邊個stage,如果咁講只要你整車時揀stage 3整,架車就係高數值,而唔係好似而家咁中哂重心句都係隨機咁有高有低數值
其他都冇咩係唔可以試
所有嘢都可以慢慢儲返嚟

例如??

例如合架4階80潛橋車,浪費資源

應該係講研究資料,油果d掛

好qq

我又手癢想買野,但又想抽車

試驗暫時成功
潛力475,可惜既係雙星光狀態遭糕,唔係應該再高d

好qq

我又手癢想買野,但又想抽車

我已經頹廢mode
要再等4日先完新一輪升級,都唔知完未
之後應該重有,又等,想升曬先玩
125,068,275
淨係要60lv以上既圓形
利申:114lv
Pish
請問啲蛋你地係會用係邊度
請問啲蛋你地係會用係邊度

All

反正打同唔打都無咩分別

我都覺得可以摺埋唔駛開

教個弱智打機仲易過教你

你咪一9樣,唔care我講既野洗乜係度回

Btw,要鬧架不如返CC台啦,果邊d手足同你岩嘴形d

緊係入黎撚尻你啦

似足哂d小學雞以為自己寸柒柒咁
死唔斷氣加個表情符號

男人老狗問你幾句又要打哂悔氣說話

攬撚住個post驚死比人霸左咁

問你野唔想答咪唔撚答囉
又忍唔住回又以為自己好撚醒咁
簡簡單單問又唔唔肯直接答
好撚似d港女咁係到單單打打
之後加尻幾個icon話
自己唔係冇答 態度唔好

咪笑柒你肉尻酸囉

寬己嚴人就最撚好
你有心玩最好背哂攻略
玩夠幾百個鐘先出黎討論囉

一口氣睇哂全部攻略再寫埋重點
先比問問題囉

從來呢d post都係咁嫁啦
你頂唔順咪麻煩你摺柒左個post啦
冇人求你開嫁
癲狗發癲

慢慢幫我手推post啦
小丑百科幫手繼續推post la,個post無咩人氣
終於有車跑哂4種類型既道路,無乜時間玩頭其塞哂d彩蛋比架火箭車max lvl算

想知樓主整車用緊邊D技師

伊可內 (設計)
雙星光 (試跑)
增田增苦
梅斯佩克塔
梁衛家
王圓滿 (谷技術)
陳文 (風洞)

伊可內 (設計)
雙星光 (試跑)
增田增苦
梅斯佩克塔
梁衛家
王圓滿 (谷技術)
陳文 (風洞)

得車手同一條友唔同
最高潛整得28幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞