Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
畫框定soundbar 好

好似兩樣都係雞肋
香港係咪唔出ring
幾失望
續航無好過
噢……sad
即係得三條 code 可以用
額外 Credit有冇code?
試完Watch7,應該會狗衝edu
不過我手細,條錶帶較到最緊都係有小小鬆
如果fold 可以用埋ultra個cam就最好,偏偏永遠冇
旋轉收咗部fold5 512 7.2k用住先等fold7
冇得你揀,Fold6 係畫框,Flip6 係 Soundbar
新機?
同埋去豐澤玩過部機都幾慶
係全新 仲有11個月保
長期 run 住 demo app 點會唔㷫
sound bar code有冇得係edu用
可以
岩岩去左試玩會,玩左3個字部fold6,同fold5比感覺係:
1. 個前mon好用左少少
2. 薄左少少,輕左少少,靚仔左少少

然後trade in fold5 扣哂信用卡同送堆垃圾的市價,補7千到,不了

fold 4換上去都可以諗,fold 5真係不了
fold 6 最好係方正咗 但呢個價錢 我真係入fold5玩一年蝕極有個譜
大陸摺機應該唔考慮住,驚太易壞。
但試玩完,真係唔換了

Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked
https://lih.kg/CzgNOJX
#216 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
真心係靚仔左,但唔明點解仲唔轉鈦合金,等部機再輕少少同gum用d。
而加扣哂所有野,fold 5 7k vs fold 6 13k,真心唔值俾多6千差唔多一倍
仲要計出年fold7出

到時fold5值幾多 fold6值幾多呢
到時fold7仲唔大改就無人留低了
fold 5 7k 買到 真係唔急嘅用住Fold 5 等出年Fold 7改是trade仲抵
Fold 5 個trade in價都跌成咁

Fold 5 7K vs Fold 6 14K
真係差一倍
鈦同鋁比係唔會輕咗 S24U已經係例子
Apple係因為不鏽鋼轉鈦先輕咗
fold 6扣洗d野同hsbc張卡,13k到啦,但唔值囉
但鈦gum跌d,我prefer佢轉。
不過今代唔upgrade相機,真係好差。
fold 3 - 6,4代唔換相機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞