Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
搵返email見到個電話了,係用開個個
但仲未收到SF Notification
死咗條心
問咗好幾間都係要8 月 尾
佢打橫好似G shock咁都仲好啲
唔係三叔堆殘廢codec都唔會諗住買佢啲buds
代理咁賤種 買返有ldac嘅耳機算
最衰係罪大講電話差到爆
罪大做到真multi point
正常 5 點幾同 6 點幾兩轉都冇就真係冇
無錯
Samsung玩自閉,其實好on9
不過buds夾返Samsung手機又真係靚仔啲
即係官網訂單SHOW個日子都係流流地
之前就堅呢,今次好似改咗啲字眼
扣數就一日扣,退款就二十個工作天,好野
退款等成個月,等佢退埋錢都未到31號,如果唔係工廠爆炸我諗唔到有咩理由等咁耐,冇賣得就一早咪撚開賣啦屌佢老母
唯有搏下呢日夜晚有冇機會收到貨
落單個陣寫18號
我自己用buds 2體驗極差
到手未到兩個禮拜已經虧咗一邊
有一隻要開最大volume先有蚊叫咁細聲

個ambient mode有次更新完
好似有幾十個阿婆係你耳邊妹下妹下叫春咁
咁樣得唔得?

呢代都冇人買,驚西
除非三叔自己都冇信心第一水出好少貨
實物demo機都冇,要join佢地個vip體驗先有得撚隻watch, 反而flip, fold6間間鋪都有擺哂demo 出嚟
點睇自己第幾水?
直接shelter唔好咩 收工就freeze work profile +disable work sim
買akg調音,不如買akg n5 hybrid
韓國三星大規模罷工
其他product冇事就即係擺明planning有問題,擺明同其他產品嘅batch差最少兩三個月,佢冇信心同期出到就唔好全部都寫18號出貨,如果成8月31先收到嘅話我一早買撚左az80

出啲正常呀,本身buds 2 pro就係低頻同中頻呢段就高曬 akg n5比buds 2 pro更貼近harman in ear target 2017,呢個先係正宗akg調音
音質從來唔會同價錢掛鉤架啦,sony 7506個音質屌打曬sony歷年嘅耳牛但價錢勁平。
buds+都係音質領先太多
唔知會唔會搞到Fold Flip 斷貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞