Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Enable咗之後大快活app可以揀Google Pay
其實最後呢d 野都係當垃圾擺左係度,每樣賣一二百我又懶交收
真,但係唔用又好蝕
你唔係日日用梗係冇分別
隻外mon 佢而家食盡個邊框,同埋四邊一樣咁幼,觀感好左好多,內mon 框都幼左,你再望部zfold 5 就即時會覺得out 左

正如我未用過s 系,對我黎講 s20-24 都冇分別架
你訂左 fold 定 flip?
fold 就買s pen case,呢隻野冇平價代用品,有都造唔番佢咁靚,同埋出新機時放一定有人要
實體八達通好方便, 平時將佢同身份証一齊放埋就出得街
同你講白d,識親而家仲用sony 都係麻煩友
我 12 號睇完機,到而家都仲考慮緊要唔要連 Watch UIltra 一齊買
用緊 S24 Ultra

有出過,但唔係完全白(得個底白),同埋同今次一樣係網店限定
Apple pay 真係太方便
上網買野直接Apple pay 有晒送貨地址又盛
其實Google pay 得唔得?

得如果只有chrome 用得又太on9
d ai 功能係晒Samsung browser
用save直接click 嘅google pay 成日會俾人收手續費,人手自己打佢又唔收,有冇人知點解會咁
唔該ching,聽日試下,用咁耐成日以為google pay俾人歧視
你之前有冇用開fold系列?
用Samsung browser 就唔得?
spen + case呢個多數賣出去都值錢嫁
用過 Z Fold3 同 Z Fold4 啦
EDU咩價?
想問下匯豐個優惠教學商店用唔用得
Galaxy Watch Ultra會唔會睇到gpx route?
依家好似成條line得galaxy watch 5 pro有呢個功能
你忍倒個鏡頭差咗咩 呢度人人都屌 fold 個鏡頭垃圾
我覺得三叔D 錶仲唔值錢過電話,真係好痕先會買新,仲要呢隻成四五千蚊
用到👍
以前渣打信用卡係用到落教育商店的,參考下

最準係入三叔網搵佢個cs確認
我都係屌嘅其中一份子
其實如果唔係成日要影相又真係無乜大所謂
有冇人用過之前送既ITFIT 骨傳導耳機?
通話質素ok嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞