Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
好多都係dummy機
胃信有
佢根本連硬件策略都抄埋apple
邊間胃信先
好多地方都有機試
手機的話,今日經過新都會衛訊有
錶冇留意
睇完真係買唔落手
訂咗Fold
不嬲用Sony做副機,對今代1 VI完全失望
決定跳過嚟Fold 6,我多少明本身Fold用家嬲乜
但對全新用家嚟講其實我幾滿意,尤其邊框利到𠝹手我由第一張流出已經J出血
係擔心個鏡頭差過而家部1 IV好多,變相同女朋友出去如果預要影相要拎返部Xperia出去
啱啱訂咗,連埋watch7
有新買新,sensor upgrade
撚完實體又1516
我諗緊訂唔訂fold6 256
雖然我知部機冇咩upgrade
但我唔係當主力用又好似冇咩所謂
而且印象中fold系列係冇出過白色
今次終於有
7 因為gps係雙頻
Gw6 得單頻
咁bluetooth 同 LTE 點揀好
想問大家係電訊商出嘅機,會唔會有「三星中港聯保」果隻貼紙?
請問大家收到渣打redeem未
曲你個街,watch 6 c 無trade in 價, 無得平D 6換7
今次係唔係edu最抵
想問下個trade in 係咪就算部機$0 冇價值都可以食到佢額外+800

因為部機又有印又爆晒前後面
我見今朝一出EDU就沖咗部512
想問,airpods pro 2 trade in 換 buds3 pro 好唔好?
年頭手痕買咗airpods pro 2,平時聽歌都係Iphone果itunes到。
依家用緊S24U,見佢出 buds3 pro 話咩AI可以即時邊聽邊翻譯咁。
唔知佢可唔可以兼容到一邊聽Iphone歌,另一邊S24U有電話黎又可以聽到。
因為我之前用Nothing Ear (2)係可以做到,但airpods pro 2做唔到。

有無用開buds既人可以比啲參考?
問左online chat room 拎左手錶code
EDU用唔到 哂氣
有冇第2條CODE EDU用到
講真呢粒嘢個spec幾適合用嚟做TV Box
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞