Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
認住「授權經銷商」嗰啲就ok
自用唔建議買呢d鬼機
我純粹想知原因,邊有可能咁大隻蛤乸
我係幫個外國人買,佢話呢d機就可以
我諗起大約半年前有個人想幫間鋪頭洗白
話「部機雖然冇原廠保養,但部機用落冇問題,唔明點解大家話間鋪係黑店」之類嘅嘢
第一句已經有問題仲問番大家轉頭有咩問題
Fold同S又兩個市場嚟嘅
揸住S23見到S24等下年都算正常
之前(4/5月嗰時)有人問S25好快出等唔等好
其實佢喺sell 嘅過程講到明就得
理論上係
但冇保嘅話個價唔係咁計
多幾舊已經買到有保養有贈品嘅行貨
有傻佬照比錢都無計
呢啲都係救得一個得一個
好多人都唔係咁諗
呢d真係好伏,我幫人買個個外國人叫我去個間鋪買,就係最平個d佢比錢,佢話之前去買過無問題,我純粹幫手想知原因先問下

便宜莫貪係真
10月先公佈8g4 s系列而家擺1月份 2月出
好彩未更新啫
教育價長期都有
只係唔知過咗預售期之後,係會縮黃豆定係減價幅度再大啲
8g4似乎睇定先 始終轉自研 火龍定冰龍
摸完fold6 手感好好
s23u對我手來講大左小小
但遠攝真係太差20X D字化曬
頂盡10x極限
不過唔多影相無所謂
都係等佢有新優惠先買
講緊 Watch Ultra
有冇人之前有參加過Galaxy填問卷活動
佢Email寫到明係會電郵公佈結果,但最後係完全冇公佈過任何資訊。
跟住問客服佢就改口 該段文字的意思是指,我們會以電郵向得獎者公佈中獎的消息,並非向所有參與活動的人士公佈結果
公佈嘅意思就係公開發佈,單獨聯絡就唔算公佈啦
,感覺佢就似內定結果比自己人,又比香港代理搵笨
台灣果邊啲得獎如果真係放哂上官網

7月12日完, 7月12日就公佈, 你話呢
自肥啦肯定
Samsung會選出十二(12)名提供最具創意答案的合資格客戶作爲勝出者(「勝出者」),每位將獲贈Galaxy最新手機一(1)部(「獎品」)

個活動抽12部出黎,1部都講緊萬幾蚊
咁樣就吞咗都10幾萬

反觀台灣官方就大大方方Show哂結果出黎

呢本大陸嘅權威辭典黎的,講得話係公佈就一定要係公開講,佢搞得呢d抽獎活動應該要申請牌照事務處個推廣生意的競賽牌照,要搞可以繼續port 佢嘅
佢都陰陰濕濕唔止一次,S24Ultra已經試過
應該係見一直冇人嘈,就繼續咁玩

我本身都用Samsung,唔係想反Samsung
係個仆街香港代理有啲賤

應該第一批係 23
buds3 pro 我都係遲咗 要 8 月先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞