Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
price.com睇s24可以有trade-in額外$800回贈,S23冇
如果係真嘅話,兩部機價錢一樣
額外回贈都係用嚟畀驗屍官扣啫,當冇咗好啲
渣上手望左陣已經覺得買得過摺痕真心淺左好多,但都睇埋 moto razr 50 ultra 點再決定
Town gas 好氣 fun 剛收到郵件,買 flip6 or fold6 有9折 折扣碼
通常有啲好舊嘅電話或者爆mon都可以拎去trade?
好似要用分+錢買先得, 不過官網買除左回贈仲有一年CARE+同其他優惠
分只是 50。
另外
預訂 Galaxy Watch FE、Watch7、Watch Ultra、Buds3 或 Buds3 Pro,於購物車輸入特選會員碼,,亦可享額外 $500 折扣優惠!
有500咁多
500 discount係咪講緊佢送果500蚊馬拉松coupon
直扣
watch7:

於預購期內,凡換購此商品,可專享以下禮遇:

預購期 2024.07.12 - 2024.07.23
開始出貨日期 2024.07.19

✨ 空氣感織布錶帶, 藍色乙條 (M/L) (建議零售價:港幣$388)
*贈品將隨訂單一同送出

✨ 港幣$250 Marathon Sports l Catalog 網店電子禮品卡
贈品兌換卡將隨訂單一同送出, 客戶需要在 2024.08.31 或之前在三星官網完成線上登記以獲取禮品

✨「好氣Fun」$200 折扣碼
*折扣碼將於2024年9月內透過您所所登記的電郵地址派送, 適用於「好氣Fun」網頁(www.towngasfun.com
*受條款及細則約束

入code另扣㗎
啲youtber個個都吹到好大好好用,我咁啱耳機唔見左所以都預訂左, 希望佢好用過我本身個az80啦
1. 無
弱智samsung要迫人用佢個弱智AI

2. 要入去你預設咗嘅果個app setting cancel預設 之後再開相關file就會再問過
Samsung 教育商店咁衰嘅,收埋個 20,000mAh 尿袋唔畀人睇,雖然網上商店賣晒啫
又唔知做乜
我的爸爸都有用緊A55有2個幾月,除左不喜歡影相顏色淡,屏幕有少少大部,其餘整體滿意,佢話不玩游戲足夠用了,而我用左舊的上一代A54都有10個幾月,都好滿意夠用了
係個芒色淡
好似滙豐 Mastercard debit card都可以有個10%回贈啦
應該係啦, 因為debit card冇Credit, 又或者問下滙豐?
未有教育優惠?
13號有左啦
係咪$1998 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞