Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
今日定聽日可以WALK IN 買?
呢個multipoint只限galaxy devices galaxybook指定型號好似都有,不過而家真點multipoint周街都有
我由bose qc2轉去buds 2 pro同buds fe,只能講buds 2 pro anc聊勝於無,就算對比我多年前用既1more 項圈式anc耳機(略勝sony wi1000xm2),buds 2 pro都係完全打唔過,音質都打唔贏buds+,唯獨係call quality幾好,但藍牙抗干擾能力居然係差過bose qc2同buds+

而家用緊devialet gemini 2,anc同音質極度滿意,基本上就係buds+音質,bose qc2降噪 二合一,配埋真正multipoint,但藍牙抗干擾能力差到pk,通話能力都麻麻,續航都一般。考慮緊spare要buds 3 pro好定akg n5 hybrid好
xm5就係靠foam做pni 本身anc廢到仆街
韓仔個實測n5講電話唔掂
香港咁密咁多干擾,應該仲差
除咗airpods pro 2係咪無其他有anc又有通話
老老豆豆,一係超長續航,一係超快充電,10分鐘打爆甘我都無問題 冲個涼 刷個牙除1陣滿血回歸
普通watch7深色

我本身部電話都係用緊碳纖殼
對比buds 2 pro通話係略輸少少,機械聲左d,但點會輸比airpods 2 pro 你睇返韓仔之前buds 2 pro vs airpods 2 pro條片,80db對比下 airpods 2 pro完全降唔到背景噪音wo
但ANC勁
Btw有冇人s23u仲未升UI 6.0
推介soundcore liberty 4 nc
尋日放工試左2隻ANC係街既表演,
好過BUD PRO2好多音質都係

三星D耳機真係唔洗買一手過一排就大掉價
訂咗機係咪要等電話先有得去攞機?
想問吓
三星啲錶係咪全部都無八達通 ?
如果爲anc & 通話綜合體,akg n5 hybrid 55波啦,但續航同音質更強
插dongle用2.4g應該ok
liberty 4 nc咁撚平,好過bud pro 2
係三星D耳機推咁貴
睇下二手市場就知平勁多
連特賣城都拎FE黎賣
好似FOLD3 講到而家, 無人理過
好耐以前已經話三星個hinge 係最好
大陸就係做唔到咁樣
所以唯有堆鏡頭/勁平賣

所以我有時覺得三星貴得嚟唔係完全冇原因
exactly. 之所以三叔响其他位擠牙膏。apple又無痕跡話要出。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞