Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
可能好似其他巴打咁講 三星3nm GAA產能低
開始派code

銷情好差?
有派 code 咩
聽日問下 CS 係咪真係就算佢哋個倉有存貨都拖到 8 月 15 號出貨先
今朝睇都係 7 月 2X 號出貨
9 up 下姐
我見email 話送畫框 或soundbar
請問chrome 播片, 有無得set 做背景都播放到?

我用tab, 一轉chrome tab頁佢就自動停播,我又無播其他音樂
頭先又貼衰咗2張閃魔有啲想為咗平面芒而用23U換24U
watch7 已出貨
S24U要黑邊唔遮mon又唔浮白邊嘅玻璃貼都唔係咁易
S25U捨棄Note系列前後對稱設計應該會再易啲
啱啱至訂咗 Watch Ultra
有排等
但變左19/07/2024
送貨上門

希望18收到
緣份到,自然睇到
邊間訂?
edu store
想訂ear buds pro 3, 唔知會唔會7月出
放棄閃魔囉
其求搵啲有神器輔助你貼既買咪得

而家換機建議你等S25
因為S23U升S24U,比你個感覺就真係曲轉平
想知一眾24U機主而家用緊邊款芒貼
閃魔 AR,有機率貼完推走晒氣泡,照埋燈都會隔一陣起泡
閃魔已經有神器俾埋, 但都係好易貼衰, 覺得某程度上同佢張芒貼嘅質素有關
btw, 你都覺得啱用23U換24U好似分別唔大咁不如等25U或者Fold7
或者比百幾蚊出面貼,一吓搞掂
你試下試下,個價都差唔多
我頭先就係炒咗張閃魔AR同閃魔防窺最後貼返普通閃魔光固反而得咗
我唔知係批次問題,定係真係我手勢唔好
明明照燈前都睇過晒冇泡至照,照完隔咗半個鐘至一個鐘又係有
唔通又要俾錢Ray Ma賺

加拿大EDU優惠,屌你咩香港三星,學野啦。任何成色fold3 trade in $1000, flip3 $800, e voucher 200,7除8扣人地連埋buds 3都係$300有找
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞