Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
S24U點用支筆畫個圈search野? 玩完一次教學唔識開返出黎
今年連15pm都要割喉減價先做得住,samsung要唔要諗清楚先
P5400由S22嗰陣已經開始送 送到而家都重有貨
直接減機價咪幾好
配件Credit又唔可以買錶
Samsung心諗點解Apple可以咩新嘢都冇+淨機$10000一部都大把人爭住買
但自己又筆又dex又Zoom又平過iPhone但依然要俾人屌少贈品少優惠要等到$7000先肯入手
冇upgrade, 加價, cut優惠, 垃圾贈品 , cut trade in 價
點買得落手
#1 S24 edu 個價好似唔update了
我有兩隻
Fold3, 4, s23u, fold 5,多到賣走左隻
開始懷疑samsung有大量蟹貨
垃圾fold6鏡頭都唔upgrade,今年唔換啦屌。
fold3 垃圾u,fold4正常U+外mon大d用到都值換。
fold5 本身已經鳩鳩地唔upgrade相機,但見佢轉“較”位,俾多次錢。
今次個邊幼左丁丁,mon闊返丁丁,換左粒一樣制程u,課你老味
C大把人$100放
可能Samsung真心覺得AI係大賣點可以谷到銷量
你睇下佢哋啲宣傳material句句都提AI
咩產品都加AI兩隻字喺前面
我平時收親Samsung啲email個subject成日都有AI
食蕉,同apple一樣,交垃圾功課。
fold5再戰一年
S24 S24+都係冇轉鏡頭 靠AI又一年
fold 6 flagship機,唔堆料,就食屎啦。
唔係無個6 7千課俾佢,係佢咁的upgrade,連哂時間裝過d banking app都唔值
點解tradein 無得揀15pro max
但出邊又有
可能因為iPhone 15 Pro個trade in價太高
高到佢地冇錢賺

S24+袋褲袋成日誤觸
唯一實用升級係唔係因為用AI 所以ram 多左?
有邊個已經訂左
睇左成晚都完全無衝動禁制
無呀,fold2試玩,到3 4 5代代換的fans我,都唔撚想換
same. 自問作為三叔粉今次真係心鳩淡
錶我仲考慮緊 Watch7 44mm 銀色,定係 Watch Ultra 銀色
佢塞s24u個相機入去,我基本上就準備好7千trade in fold 5.
而加咁樣,真心唔換了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞