Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
fold2 轉 fold3 比個驗屍管撚狗過一次直接出去trade 好過,
仲要fold 5 計埋 800 蚊個trade 價都低過出面
可能今年搵咗個惡啲外判驗屍官
扣得你愈多佢賺得愈多
出面放嘅話,過晒保養,啲收機佬仲會唔會要盒同單
額外 $800 Trade-in 回贈根本就係取巧
大鋪做嗰個trade in回贈仲抵玩/易玩過三星
通常冇盒係用嚟撚鳩你扣你錢
比佢都多數係掉
你係隔左一陣之後自己㩒心電圖黎做?
咁佢alert你既時候你自己有冇feel?
但係我喺教育商店買,trade 機渠道冇乜得揀
你手持學生價買就冇咩好講
但唔係個個都冇學生價
係,佢 3:15 彈通知嗰下我有即刻開心電圖再測
個人冇乜感覺
上次有呢個情況係 5 月 7 號
*都有
下次再話你快既話你自己手摸下會唔會一樣咁快

如果唔係就係sense錯,如果一樣快既話最好去做下檢查
thx
2.
即係我cap完圖, 用左GOOGLE PHOTO 開, 一律採用, 之後要入返google photo set?
但係揾唔到
我就冇頭暈、眼前一黑嗰啲嘅,但係用手指測心電圖嗰陣聽到心跳好似係大聲咗
下次再遇到試下你個方法,不過都可能換咗 Watch Ultra
但係做檢查應該去咗普通科睇咗先再轉介?
Samsung CS 咁好嘅,特登打嚟提我 VIP 專屬盛會優惠碼今晚到期
因為冇人訂
不過我冇聽到個電話,佢留言
仲話有返啲優惠碼,12 號嗰晚 join 咪畀咗我囉
又唔係可以畫框轉 Soundbar
畫框我有興趣你諗住幾多錢放?
我啱啱都收到, 奇怪佢竟然唔知道我已經訂咗
可能係兩個部門
Carousell 啲人放 $2,800 - $3,000 都傻嘅
我未落單,仲諗緊買唔買
去大鋪買又兩個選擇先
去samsung 一般都係edu價, promo code或者信用卡優惠
邊個so 自己計
部s24 跌咗成3百
trade s24?
訂咗flip6 打算trade s24
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞