Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
有冇 AKG N5 Hybrid 同 SONY WF-1000XM5 嘅比較
雖然FOLD 6個SPEC冇乜升級
但係個外型真係一流
其他支那機SPEC幾勁都好個樣都係好CHEAP
R 唔到 CS 即減 code
無直接比較,但有出片,自己cap screen比較
sony最大問題應該係QC同耳棉un耳
原來cap錯link,下面呢條先岩
https://youtu.be/IJgIgz7XPKM?si=aKkOyXVdTcpdWnNl
淨係冧電都已經cheap cheap

只有得4400
25 W charge

人哋honor有成66w快充, 5000 battery呢個真係好有用
又咁講,實測honor v3續航比samsung屌打 成班大陸仔笑緊,v3評測片變左vivo x fold 3 pro推坑片
對對s24 個陣訂機啲優惠
真係差好遠
edu出咗未?
我用緊magic vs
之前用緊fold 3 ,曾經係三星粉絲
但係用過大陸電話
真係粒電超級勁
夜晚掹電瞓覺
朝早仲有100%
66w charging 真係超好用
有個尿袋都係66w
出街叉電超快
我覺得起碼要俾番free storage upgrade先
呢個係最有用嘅優惠
我睇返上年fold 5開價,其實同今年差唔多

fold 6教育加匯豐red,等於正價嘅81折
點解會用唔到?
其他唔知啦,v3 重度續航測試仲廢過fold 5
粒嘢仲高規格過Unisoc啲濕鳩平板
贈品差咁多,同埋你未計trade in價差距
大陸機個hinge搞不掂
屌打高通w5+,應該係比高通刺激到
會唔會可能係*** 3nm仲未上到高頻所以出住粒低頻率嘅手錶U先
有咩code 係 EDU 用得既
fold 5送乜?bud就求其C記幾舊水都收到

其他都係送一年care

不過似乎係無咗大額trade-in 優惠上年好似1000or1500之類(變咗送個music frame
送畫框果個
唔好話3nm,三星4nm都上唔到高頻啦 之前話samsung 3nm良率20%左右,可能因為咁,決定搵手錶exynos練手先。
產能肯定低到pk,今年唔敢送手錶知咩料啦
實際Samsung sale 跌一半
抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞