Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
想知即減 code 今次 EDU 用唔用到,因為畫框、充電板、額外 Credit 都可以喺 EDU 用
大陸摺機背後中間商可以好多折扣,到手價同預設零售價差好遠
係勁撚7
點拎得上手
Edu offer個價都叫接受到 正常返d
睇定d今年有冇慳電左先
之前用Fold 5好多時得四個幾鐘SOT
起碼少S23U 一個鐘
今次Fold6外型真心靚, 不過等得嘅話我估下年Fold7應該會終於upgrade個spec就好似今年Flip6咁
其實呢度吹奏得大陸牌子班都可以當係咖哩爸爸,大陸機堆到個硬件幾勁都冇用,一到軟件...
呢啲先係專業評測 thx!
大癲,我23u到而家用咗一年半,SOT平均7.5到8.5個鐘。
Samsung store 有機睇未想去摸下先决定訂唔訂
我用法s23u都係得5.5-6個鐘
姐係冇分別
中移vip512gb 8千幾
有貼有透明case仲有65w充電器送
但以三星能力佢地係可以軟硬件同時堆
陣間又畀人話兩萬蚊部買唔買,你都要整咗出嚟,睇下個市場接唔接受至得㗎
只能夠講APPLE未出摺機PUSH唔到佢擠哂啲牙膏出黎
今代可以完全合埋部機
下代應該就會再薄啲
呢個的確係Samsung要取捨嘅地方
一係照推硬件但冇市場少人買
一係唔推硬件但日日俾人怨
我覺得摺機出咗六年但Apple都唔出摺機就多數都唔會出
就算出都唔係用嚟回應Samsung
即減code 用唔到
誠哥鋪有擺出來
知唔知有冇擺到samsung galaxy watch ultra
知唔知有冇擺到samsung galaxy watch ultra
我行個間係3d printing
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞