Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
岩岩睇左fold 6 實物,外mon闊左比例正常返少少,有少少似Sony 機咁,內Mon就分別不大,但整體都係靚仔
舊款buds嚟講好似淨係samsung機之間可以,應該係技術上做到但係想逼你留喺apple/Samsung ecosystem
三星音樂畫框 HW-LS60D
呢舊嘢賣出去價幾錢?
想請教一下各位
如果手機都唔太多機會離身
係唔係唔洗買到LTE版本嘅錶?
LTE版本係咪會食電啲?
放部黑色fold4 512,有興趣話我知
我係瘋宅撚完真機,條邊好正... 可能轉軚,5 轉 6, 或者等到9月睇下corporate 會唔會好似上年咁減價🙈
Thx
$100?
A1
唔敢想像放到幾多
我淨係知自己部fold 3 512 2700都唔值
唔得
FOLD 6個直角銳手
今代實物係真係幾靚, 邊又正, 黑色個暗紋好好手感又好睇
其實今代去官網用HSBC 卡有最多10%回贈, 計落平過出面
正常啦 fold4 都係2字尾定3字
買個陣萬5蚊3年已經跌到咁

ummm.痾血咁
fold5 256 $5800 邊度咁高?samsung 收返 4xxx (唔記得實數). 有輕微花痕唔知驗唔驗屍
今期fold 5 256 無論有無tick mon 花機身花都係收4100
連promo 啫係4900

往年未連promo 都最少5字頭
我有冇睇錯,anc有部份係差過buds 2 pro?
同埋一定要買兩年warranty ,個內mon壞左兩次,每半年換一次內mon貼,個maintain 成本好高搞到fold6有啲卻步,如果回收價有5千都仲打算換下,依家等再佢改善多啲先換
Watch買水貨其實有無問題?
見千幾蚊想買隻watch 6 classic
有咩出奇,當時buds 2 pro都唔係全面碾壓buds pro啦 所以先話akg n5 表現比較好
N5講電話得唔得
係嘅我換N5算,對buds pro開始虧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞