Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
都唔出奇,始終三星無論香港同大陸,銷量對三星總部黎講都唔係priority,船期/供貨有問題都有可能,打電話睇下有無得退囉
斷貨都唔會買 等佢trade in價上翻7k先
fb fans grp見到話豐澤百老匯d大鋪其實有貨,但係三星要佢地831先可以派貨
原來smart switch有得免費backup成部機上samsung cloud放30日

換機似乎就方便好多了
想問下如果想出s24 ultra 知唔知呢排邊間抵買?
分期碌fold6都全數計落hsbc最紅大折日
做到個人目標2
lam盡個回贈
緊急回收喎
好似係有事
邊度消息?
計係計,但係額外回贈唔包本地零售或者本地網上簽賬
「組合 1 之個人目標消費額」,可就合資格海外簽賬及合資格本地餐飲簽賬獲享額外 3% 獎賞錢回贈,最多可享額外 $350「獎賞錢」;
「組合 2 之個人目標消費額」,可就合資格海外簽賬及合資格本地餐飲簽賬獲享額外 6% 獎賞錢回贈,最多可享額外 $850「獎賞錢」。
我都見到,話個LED 有問題
我知啊,所以我咪夠額可以回6%餐飲
講緊語音輸入?
覺得samsung好撚唔準,用開google, 但係google冇 離線語音廣東話版
Samsung / android 有無類似HomePod 既智能喇叭?
我淨係用呢張卡食 M 記
7 月 23 號出貨第一水,8 月 15 號出貨第二水
但係我都收唔到順豐 app 通知
官網訂單都係寫住已出貨,但係冇順豐 tracking number 可以查
google一定係最準,連啲冷門字都認到。不過近期三叔更新完係好咗,大概都有google 8成嘅
喺Edu訂Watch 7 40mm
今朝睇都仲係聽日到貨
啱啱再睇已經係21號
正常,聽日開始計要一個工作天處理訂單
耳機加燈都唔知做乜鳩
三叔舖頭訂佢送嗰個相架,個相架有埋喇叭好似homepod 咁
京東都改左左8月15開始發貨
客服話7月24係第1批, 8月16個啲係第2批, 冇延遲喎
係,之前4成,宜家有7成,有offline就繼續用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞