Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
我都用緊Buds 2 pro, 冇multi point wor ching
師兄2 pro anc有咩評價
用緊bud pro,諗緊入2 pro定係其他
唔算差,你想隔到完全冇哂?
用緊bud pro唔係好隔到車聲同人聲
咁搞笑
我同時有用罪大xm5,覺得隔聲差唔多。
同埋都要睇你隻耳膠夾唔夾你個耳洞,如果唔夾的話,個anc幾堅都冇用
同xm5差唔多咁勁
諗緊換咗耳機就買spinfit耳膠個啲
幾時有相機大更新
相機有咩更新?
之前唔係話有個update係專 for相機咩
其實都係睇夾唔夾,好似xm5咁,原裝我唔中意用綿,轉膠都轉左好多隻先搵到岩心水又隔音。Buds 2 pro原裝膠其實貼我耳多啲,但係聽歌又麻麻,轉完膠聽歌又好左,不過就犧牲左少少隔音,都有以前8-9成。
BTW,我其實入黎係想問下而家Watch Ultra係咪用黎replace pro個條line? 點解唔再出pro? 唔係好接受到佢正方形
Off topic一下
有無推介
之前用原裝棉幾好
轉左膠發現差好多
差好多係變好定變差先
個人建議可以去dma門市試下先,真係自己試過先決定到。
有冇推薦mon貼 (最緊要指紋解鎖正常+防偷窺)

XM5用緊呢隻
無咁隔音
我都係用呢個牌子,但唔同model
我用呢隻
https://amzn.asia/d/06DDkukh
下,我用膠喎
可能我隻膠cheap
淘返嚟的
膠唔會似棉咁回彈果時貼返耳仔個形狀
隔音效果冇咁好係一定
落dma試完幫襯下啦
當年有買過呢個牌子俾AirPod
我覺得15pm 仲衰過13pm
我都係咁用 whatsapp 都係咁上下
又會有時暖暖地
佢都唔care 大陸市場

應該都係呢個fold6款換第隻金土豪色就出 心繫天下(大陸fold 系列)
但如果佢發佈呢部fold6既時候唔發佈埋咩ultra 版應該半年內唔會有
下年年頭又新S 系
佢又無咩可能出多部摺打自己最core 既S 系列
有新鏡頭一定係S 系用先
如果俾左ultra 咁S 系就係用佢地既二手野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞