Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
你用咗samsung pay定android pay
點解隻錶要等咁耐會唔會可以同部電話一齊18號出?
去左豐澤玩Fold 6
同印象中嘅Fold 5好似冇乜分別
直角好睇左
手感冇乜分別
trade-in價岩咪換
flip6升級大我覺得值得升
仲用緊fold3,仲差兩個月就捱左3年
我問過CS
手機同手錶分開出貨唔影響出貨日期
原來flip6 512仲有個叮噹版賣$10698
android pay. samsung pay 好多咭都加唔到

例如用browser 係大快活網頁order, 咩info 都唔駛加,直接apple pay checkout. android 做唔到咁方便,一係加咭,一係redirect 去alipay / Octopus app 咁
同身份證一樣擺喺銀包有幾麻煩
想早d 拎錶
狗衝edu訂左watch 7
仲諗緊 Watch7 定 Watch Ultra
7其實無意思,個樣唔得,電又廢

ultra諗緊咩色

利申戴緊watch 5 pro,差唔多3日一叉
Chrome 係可以網頁用Google Pay checkout
加多小小啦
加二千幾蚊 OK 嘅,爭在黑定銀
揀咗橙色有啲後悔,橙色圈好似好難襯其他帶
有冇?
我對1 VI最嬲係冇左4K芒同變返19.5:9
撚過Sony Store部Demo,係肉眼見到嘅差咗好多
而用慣咗21:9其實我覺得Z Fold 6都仲係闊咗啲
但冇計,我同上面位巴打一樣都係唔會用国產,又想試吓大摺
加左價,減左trade in 價,送的野垃圾左。
變相貴左千幾蚊,2千都黎。
往年補5千零,而加補7千幾
watch 6想trade in換watch 7 44mm
但個表得watch 4同5揀
係咪要等正式開賣先有
得咩,好多地方都係得Apple Pay,無google pay
真咩?
得,跟住張圖咁set,等大半日後就可以喺Chrome/Webview based app用到Google Pay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞