Samsung Galaxy 討論區 (296) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
透明套
buds 2 pro都有,我諗buds 3 pro應該都會有
thx 因為bud+電太好用 好耐冇入過新buds
同車一樣
啲野用耐左真係有靈性
大家千其唔好出軌同埋講佢地壞話
想試埋S Pen但擔心佢個S Pen殼用唔到無線充
呢個真 我用其他更貴既耳機 一係好快壞左一係粒電好快打柴
依家都唔再轉其他牌子了
Samsung Fold 6 我見佢滙豐Mastercard有回贈,仲要有分期
我想問如果扣賬卡 佢係點樣分期法?因為扣賬卡本身係冇Credit

定係如果用扣賬卡就直接扣晒數,最多收佢回贈?
debit card應該係乜叉優惠都無
未必,今代咁少人換
24都係咁諗,結果double digit growth
24好似唔係咁諗
因為嗰期sell AI啲人好buy
至少我覺得買 Samsung 自家套係智商稅,有 S Pen 都唔會令件嘢昇華咗,又唔係 S Pen Pro
以你對spen一貫取態
就算出spen ultra你應該都係屌
個個响度講10x 變5x cam加AI會下放23 22系
我唔用,但係我阻止唔到佢出,屌嚟都冇用
慳返啖氣好過
單一簽賬淨額滿指定金額,享高達10%現金回贈
即日起至2024年8月31日,
憑滙豐Mastercard®扣賬卡或滙豐信用卡於Samsung網上商店及三星專門店購物專享以下優惠:
每位持卡人於推廣期內可享回贈優惠次數不限,惟每位持卡人享有最多HK$2,000回贈。

回2000 OK呀
睇緊S24Ultra
見到Price.com 行貨512基本上得兩個價
1) 8500有增品 65W牛
2) 7700 乜都冇 都話係行貨

請教下7700果堆 (例如武藏野) 其實有冇保養?
買手機一律建議買大鋪/電訊商
買夠 $20,000 至回 $2,000
買 $16,000 都係回 $1,600
中移VIP客83XX
有野送
巴打,我放緊S24U 512,你有冇興趣?留個tg傾傾?
買256 都有1400 蚊
都唔錯
夠 $16,000 至 10%
256GB $14,398 得 8%
全新?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞