屋企人最近 firm 左 末期肺癌。。。

689 回覆
654 Like 46 Dislike
危疾食煙唔包肺癌
印度副廠,深圳港大正廠,新鏢靶應該冇副廠
而深圳港大比香港配平好多,除非公立資助到好多另計
樓主個case冇保險,資助審查應該都未搞,所以先咁建議
除左落針之外,其他方面都洗好多錢
而家屋企人經歷緊
我無食煙喎
係覺得你地啲撚樣係都要係度留句抵撚死
人格賤種到無人有姐
+1,多D時間陪一陪,有乜想玩想做,仲行到就做埋,坐輪椅既時候就差唔多了。有機會影多少少相

發現到走,差唔多一年多少少。好彩趁行到既時候坐到一次飛機
頂盡咪1000-2000一個月
你要買最貴plan咁無計
平plan都好過乜都無
煙鏟抵撚死,醫返嘥藥費
話低死果啲祝你哋全家排隊生cancer
一般家庭就接受現實,行公立醫院程序。

只能安慰一句,心境好D,擺耐Dd
咪係 淨係佢本身食煙 個保費已經貴好多好多
師兄態度正確。祝你順利
認識下palliative care同埋DNR依兩樣嘢
同埋唔建議燒錢
可以去自己執業個啲,旺角中心樓上都大把,問一次診1000-2000到,拎齊報告&開埋醫健通,問下佢有冇建議
跟唔跟佢醫就睇自己財力囉
問過手足未先
好想喊睇完 我屋企人而家都係用緊免疫療法 啱啱開始階段 今日準備做第四次
留意層主立場
鳩問黃藍引戰

盲撐支那官員
https://lih.kg/bGJQjOV

鳩問黃藍
https://lih.kg/bJdxJGV

鳩屈藍混淆視聽
https://lih.kg/bFwGJmV
係,唔覺得慘,自己申請左咁多年,今日終於批
二手,三手個D 就因為食煙既人搞到肺癌,dllm
加油 用咩方法都好
最緊要珍惜最後嘅時光
有撚叫你即刻入私院咩
去私家醫生睇
比1000-2000攞下意見
醫唔醫咪自己決定
自己都食煙就由佢死啦

曬下一代錢幫佢吊3-4年命會為下一代人生帶來咩好處?

唔撚好醫,帶佢去多兩次旅行留返美好回憶吧
唔撚洗理班傻仔啦
三餐定時日日做運動早睡早起都可以生cancer
大把煙鏟食煙都無事
純粹係班撚毒撚少社交唔鐘意人食煙
Small cell lung CA擴散得好快,要有心理準備,臨走時候會幾辛苦。

利申:palliative care ward nurse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞