Apple Vision Pro討論區 (3) 香港有人出街用未

952 回覆
1 Like 10 Dislike
27000買玩具

不過見連登啲討論都係後悔買咗911早知買法拉利個個都狗衝利申年薪有1.6mil以上
仲要係 basic salary
YouTube成日唔會出最高解析度,要手動揀,例如明明最高4K,佢就俾個1080P你等等
中間最常用嘅制係upload片上YouTube,但明明大部份人都係觀眾only
戴con用係咪就唔洗配鏡片?
應該=iphone開pip
thx
幾多comment話會唔舒服或者少少影響eye tracking
字幕要等好多先會FIX, 外國睇戲多數唔睇字幕
Dr. Kam?
你不如驗完智商先入黎講野
我上slr down av 禁download 就除,佢都會keep 住down
玩左兩日會頭痛
有無人試過用avp睇跳傘360片?會唔會好震撼
有無VP 用家一齊度一個真實用家負皮感受list 比啲hater/ 傻9 參考??
我先

1. 好難確認自己已經用左最正確嘅方法配戴VP,要不斷試用邊個遮光罩,頭帶係最fit,然後可能都唔係真正嘅答案
2. 有條線拖住真係好ON9
3. 無論係15PM/ VP 自己拍嘅空間片都無啲人吹到咁真實
4. 太少app 玩
5. 有啲常用app 例如netflix youtube 無官方app 始終好麻煩(本身以為safari 上一鳩樣,但明顯網頁版嘅設計唔太岩VP 用)
通常share比friend果陣我都會開住個mirroring 去iPhone度,教佢點玩,但果個mirroring成日會freeze左無反應,同埋斷左係會連唔返
利申os2 beta
我射去macbook 無試過斷
不過都係十分鐘左右
點解我要度個負皮list比hater笑鳩我?

我覺得空間片幾好喎sorry
Haters係咪都笑鳩你㗎啦
就算你list到100個優點佢地都只會話你俾Apple圈養
咁我點解要幫佢地諗埋先? 弱智?
電話上咗beta 2未成功過
睇下係咪自己問題
啲人吹到太大
搞到我期望過高
不過我覺得今日拍嘅片源
2034年嘅技術再解讀
應該可以做得更好
點都唔會放棄繼續拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞