Apple Vision Pro討論區 (3) 香港有人出街用未

952 回覆
1 Like 10 Dislike
帶黎痾屎係未爽d
我見最平$23000
如果啲size唔啱要配過哂頭帶$800+light seal $1600
即係total $25400
只係平行貨$2500左右
(鏡片係咪都要配所以冇計)
咁好似番官網訂安心+穩陣啲
酸撚到成個po陣係識講3萬蚊 我有錢比阿窮撚
大把人有錢比啦,唔值呀嘛
個個係咪vg黎?入嚟開屌 又係傻閪毒撚覺得出面vr已經做到avp嘅嘢
我之前見有人好似話多重折射完,個折射距離會拉長
已經完全封鎖左
窮/冇錢/覺得貴/覺得唔值所以唔買冇問題
事實上銷量證明呢舊嘢個價超出咗好多人接受範圍
Apple的確要調整下個市場策略

不過成日搵嘢講兼笑買咗嘅人
呢樣嘢真係好窮酸feel
其實我都有啲接受唔到萬尾到兩萬可能仲ok
MacBook Pro 16價錢(兩萬)我都仲可以
三萬我真係會猶豫好耐

我呢兩個星期不停add to cart想俾錢但最後又hold住冇俾
本報訊

最懂蘋果的分析師、天風國際證券的郭明錤表示,根據他的觀察,包括他在內的許多人買了蘋果公司混合頭顯Vision Pro後,用幾次就沒用了。如果這是普遍的用戶狀況的話,那這樣的問題不是單純做一個降規低價版就能解決的。

據「華爾街見聞」報道,由於Vision Pro設備銷量開始放緩,蘋果近期決定暫停研發高端Vision Pro,計劃在2025年底前推出一款功能更少且更實惠的版本——N109,預計售價為1500美元,遠低於Vision Pro起售價3500美元,蘋果還試圖讓N109的重量至少比Vision Pro輕1/3。

出晒新聞話唔掂你幾條友仲係度劣鳩
屌你原來未買又係度鳩吹舊垃圾幾掂
只係顯得你唔夠我講
你咪又係嫌唔值

笑咩畜牲大家都係自己人
死窮撚比幾皮野都講到咁大件事
喇叭位內個個 兩邊都有 唔會錯 但吉完覺得佢呢設計得唔好 完全係會整壞嘅feel
當你係屋企間細房可以置身月球睇imax
你就唔會後悔
果個低能仔仲係咁覆我
不過我一隻字都睇唔到
可憐呀
吉完無反應,係咪唔夠深
任屌唔嬲,cd rom又睇到我串你又回唔到我
係唔值
你理得值唔值姐
人地買又唔係洗你錢
家下又無人逼你買
係 所以係唔撚敢吉佢
我係捉住條帶左右chok同時吉佢
同埋套返入去會有click一聲
非常不apple
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞