Apple Vision Pro討論區 (3) 香港有人出街用未

952 回覆
1 Like 10 Dislike
我都以為睇現場環境會好清,點知都係勁蒙起晒雪花 即刻唔想買
Skybox 更新左可以用webdav 連pikpak 直接睇 3d vr av!!!
你當佢game device 就肯定失望
你玩game不如買quest,暫時睇Vision pro方向係影音娛樂而唔係game
有冇人試過用佢睇Gimy 效果如何?
可以裝手機game同可以玩ps5 remote 仲要可以裝埋steam
快唔快先?
快,但唔識點fast forward
唔見可以用webdav喎
skybox testflight
點解更新完之後開盡沉浸都會間唔中見到周邊D野?
但我可能要降低散光二百度先配到…會唔會好曚
試試佢先!
enjoy
今晚唔使訓
想問吓有冇人去完Demo,個Staff scan咗我眼鏡,話個度數會跟住我個Apple ID之後上網落單就唔使upload prescription?

有冇成功例子,網上狀態幾耐先會更新?
下?我個日買佢叫我㩒條link自己入度數
現場落單定網上?
現場買個陣,佢話會send email俾我㩒條link 入去買
即係機就現場攞,鏡片就等寄?唔洗upload度數咩?
sor 講漏左,係要入多次自己個度數,5知係咪佢冇幫我入。跟著機就即場扲走,鏡就等佢寄俾你
請問你3d print 你咩意思?另一條loop band 係咪apple 原廠買?
我print 左個mounting

我最後唔係用兩條solo band,而係用本身送個兩條,即係solo band 加dual band 咁用,三點接觸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞