Apple Vision Pro討論區 (3) 香港有人出街用未

952 回覆
1 Like 10 Dislike
講真,其實有買VP 用過都知將來一定係會流行,只係時間問題, D人屌黎屌去咪就係而家覺得貴冇錢買
過一兩代,等佢做到再細部啲,應該周街都係,依家等緊三叔,google 同微軟會唔會再加入戰場,逼apple 行快多幾步,唔好再唧牙膏
明明係Apple出咗VP先引到其他公司加入戰團
點解咁快己經話Apple唧牙膏
因為佢做緊嘅嘢只係quest pro嘅改良版,有心就做大革新啦
不過講真VP今代都係apple掉哂d最top最高級既design落去曬馬咁
根本好多位可以cut cost/重量
剩係前面果塊大弧形玻璃都已經佔左唔少重量
等佢出vision air之類既真係無得輸

利申一早狗衝左VP水貨 一邊好矛盾唔好咁快出新住 一邊又想快d普及到等多d app用
apple 唔出豬西個market就可能冇增長 apple已經救左豬西
都係個句 iphone出之前已經有smartphone apple只係做好smartphone

vr 一早已經有 apple都一樣做”好” vr product

做得到個樣野同做得好從來都係兩樣嘢黎

Think different 其實apple一直都做緊

記得之前見過一句”nfc android一早已經有 到iphone出啲人新野咁”

個個年代我都用緊an 但係個nfc基本上冇用 乜都做唔到
An機算比左個sneak peek 之後iphone大約係點

呢個app真係好正
咁住英國嘅唔洗買英國貨la
香港平好多,買完喺英國保
兩萬幾買舊玩具,有錢都唔係咁嘥
咪又係新屎坑 三日香玩幾日丢埋一邊
你自己新屎坑咪會覺得哂錢
人地日日用鍾意用咪唔哂
首賣日買重用緊喎
《The Information》引述知情人士消息指,Vision Pro銷量放緩,公司已經通知至少一家供應商暫停第二代高階Vision裝置研發,並降低開發優先級,兼以縮減人手。

不過蘋果計劃在6月底開始向包括中國、日本、澳洲等市場開賣 Vision Pro,但消息稱,有製造該頭戴裝置零件的供應商,收到預測8月需求減弱消息後,已在5月把產量削減一半。該供應商員工預計,蘋果今年最多生產約50萬台設備,並且預估到8月不會增加產量。

銷量証明唔睇好
整體唔好賣同買咗嘅人鍾唔意係兩件事
股票升就得
明明Apple今次係超前嘅spec,搞到成本貴、售價貴

啲人狗屎垃圾都話係唧牙膏

intel今時今日都仲有人話係唧牙膏,明明係冇晒牙膏
上次試玩話係一定要跟住個flow 去,所以你當d 精靈係NPC 咁就Ok玩十次佢都會問你係咪好amazing
"玩十次佢都會問你係咪好amazing" <---- 係
關你撚事on9
講真除左減重,VP 嘅硬件除左camera 同粒chips仲有咩可以進步
螢幕已經睇唔到PIXEL, 最高好似5000尼特
對比度方面可以再進步?
入嚟笑下你哋嘥錢劣鳩
價錢再進步啲囉
低質到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞