Apple Vision Pro討論區 (3) 香港有人出街用未

952 回覆
1 Like 10 Dislike
個價錢真係幾震撼
三萬蚊買個新屎坑
Apple 都有品牌價值

AVP都可以拎出街示威

大Mon好實用

On9係你
你好似個啲俾條女派左好人卡,仲要泊左個好碼頭,然後就背後唱條女係雞個啲葡萄友
你唔係咁撚on9戴出街呀
你個係乜嘢比喻嚟
呢句同「你唔係咁撚on9戴Hermes出街」一樣咁on9 冇point
https://accidentcorner.home.blog/2018/12/14/吃不到葡萄說葡萄酸的故事來歷與思考/

「這故事是說,有些人會因為自己的能力不足,無法完成目標,就會藉口說自己的失敗是因為時機未成熟。這就是吃不到葡萄說:葡萄酸。」

同你一鳩樣
你都痴線
一個經典名牌手袋,一舊磚頭咁重既弱智電子食電大眼鏡
咁都可以拎嚟比,買呢舊貴價電子垃圾啲人原來咁智障架?
你都拎自己呢個on9仔同李嘉誠比啦

配合返你智商姐,定係我高估左,要再降低少少
點dl 同埋要手掣
琴日無聊睇下財報,原來舊年apple 純利潤 7000幾億
基本上一個VP 都賣唔出都係蝕2%左右
真心笑死
呀屌原來係steam
係要串流定點
vp app 嘅ui 要求其實真係好高
我覺得完全唔係ipad app 果個方向
我智商唔會低到買vision pro
我係拎你啲買vision pro既智障同李嘉誠比
玩完 我無
電子垃圾賣三萬都有咁多白痴仔埋單咁緊係高啦
呢樣真係要睇下apple 點教仔
特別係我勁唔專心,成日望左隔離
講黎聽下?點解買vision pro係智商低而唔係因為你窮,買唔起
你講到你咁撚醒,講黎聽下你用緊啲device 既公司純利有幾多?學野
我咪用緊iphone應你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞