Apple Vision Pro討論區 (3) 香港有人出街用未

952 回覆
1 Like 10 Dislike
當初公佈個時覺得賣3萬蚊好貴好搵笨,覺得唔值咁貴,覺得無咩特別,但試完demo之後,覺得完全同想像中兩回事,真係好正,真既一樣,覺得佢係值嗰個價,只係自己未必用得晒d function,所以先會覺得唔值,建議唔買都去試吓,真係覺得係另一個突破
有買ANNAPRO
帶完之後覺得額頭唔舒服
買埋spigen 再睇吓
Spigen條頭帶邊度有得買?
點唔舒服法
個額頭頂住頂住
好似戴極都唔啱位
我諗都係官網
代理未有
受力位會去晒額頭,要加多條頭頂帶
所以d 人成日話用solotop 3d print 再用兩條solo knit band 最舒服
即係要自己買多條solo knit band嗎?
最大問題係太大舊又紮住個頭,耐咗會唔舒服。等佢變輕變細先再考慮買
係呀,又或者可以用返dual loop band
而家用慣咗solo knit band,淨係用一條solo knit band可以戴好耐Vision Pro都唔覺攰,可以連玩幾個鐘都無問題。
即係咁

香港係咪冇marvel what if 個app? 見好多youtuber 有介紹但見唔到有得download
今日試咗好正,但3萬蚊真係有d卻步
其實真心唔貴
一部65" 2D OLED都賣緊3萬幾

我唯一覺得要屌既係佢唔比你直接係部AVP裝.pkg.dmg
佢肯既話成部野即刻再上升多幾級
有冇師兄試過上 now e 睇波/賽車?

用 safari 就得?
睇戲正過睇IMAX
idog搶購未呀?
改變世界嘅科技啵
幾萬蚊算平啦 快啲入返10幾部等升值
大家用咩遮光罩size? 同埋有無戴眼鏡?

想搵下用21W遮光罩+眼鏡既人既意見
粗用緊,的確唔貴。得閒玩下咁
你去apple shop 話要試size 就得,唔開機唔需要book
我唔係apple fans 但覺得好鐘意, 我相信過多幾年普及左你都會用埋一份
iphone當年都去到3G先叫真正改變世界
如果佢有心繼續搞落去
AVP2有機發展到實用級(5年?)
AVP3有機去到普及(10年?)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞