Apple Vision Pro討論區 (3) 香港有人出街用未

952 回覆
1 Like 10 Dislike
我試完個後生仔都問我會唔會即買

之後叫埋個鬼妹supervisor 嚟幫口

不過都係諗下先
今次Vision Pro啲藍精靈開口問人訂唔訂問得都幾明顯
應該真係美國唔太好賣所以要新開賣嘅地區幫手追番條數
平時賣iPhone iPad唔會咁
有冇人用supercut睇Netflix但淨係睇到1080p?
本身plan左買 最後入手都要諗幾個字

開咗都係搵唔到
打得太多飛機resolution
第一次體驗VR之後⋯⋯失控了
今日試完我都衝動買左

Sales 話送一年apple tv ?

係咪唔等於apple tv plus, 要睇戲都係要比錢?
Apple TV+

主要睇劇同少量電影

而家TV+ 同 Disney+ 有幾多3D 嘢睇?
想問下係Apple demo 果陣果啲片可以係邊度搵度?買左部想再試番當時啲片
其實開一半聲量 隔籬既人會唔會好覺
我入apple tv 佢個+ 要我試用,話三個月後要68蚊既
另外想買,比女朋友用,可以點做

Guest mode 得五分鐘,佢用我acct,setup 唔一樣, 所有野控制唔太到
咁又唔知了

我啱啱換iPhone 15promax 佢都送三個月TV+

不過我未activate 佢

AVP 送一年未聽過,不過都合理嘅
果5分鐘應該係指你5分鐘內要比guest帶。

Apple TV入面有
其實試完應該冇咩人會唔鐘意, 係因為貴咁解
GUEST MODE唔係得5分鐘, 係你5分鐘內要比佢咁解
如果Vision os2
mirroring iPhone係咪一定要升埋os18
依家係17.5係揾唔到vision pro
我部iPhone 就升咗去18
Spatial video 如果係咁郁好易頭暈
我都係一樣搵唔到, iOS又係17.5

Apple俾哂佢地準備得最充足嘅嘢你睇
個demo仲要免費
一定鍾意

但睇埋個價錢就
我都直接同個藍精靈講部VP咩都好
價錢係最大阻力
犀牛同唱歌果條最正,希望佢會出多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞