歡迎想砌模型嘅巴絲入嚟 (202) 什麼是素組?

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
咩料
突然sf ij 都買到
淨係冇背包
炒燶啦
圍爐失敗仲要死口唔認真係好柒
垃圾笨衛兵係咁上下水平
日日為個一百幾十婆乸數mon住人單單打打
人哋打開門做生意賺多一蚊都唔抵得
憎人富貴厭人窮正正係社會垃圾既表現
香港真心難搵或者要網購
不過呢啲如果有而佢賣得貴啲我都會幫襯老闆/店員好好人

圖係目前手頭上嘅Marker, 已經試過先上銀色,再噴紅但係好似遮唔住個銀色
不如試下掉哂d gm筆佢
https://x.com/MoruMogutan/status/1808124920909684977
喂勁喎喱個
大家估下有咩問題

開估:

黃色嗰幾粒其實係白色水貼嚟, 本身係用嚟墊喺紅色日之丸下面成為外圍條白邊
即係痴兩層, 右邊說明書都有教
佢而家喱盒嘢啲白色收咗皮, 變黃晒, 仲黃到好似印出嚟本身係黃色咁樣
上面果幾位巴打都講得好啱
我以後都會避免談論呢類話題
祝大家生活愉快
喱個又係幾有趣, 分享下
https://x.com/AKATSUKI565656/status/1804762855562174712
估下Bandai送幾個田字俾你做乜嘢呢

開估:
終於都完成限定嗰隻HG買唔起,唯有自己改色,出到黎個效果都唔錯淨係遮蓋分色都夠玩好耐

深色件轉色都係打左底先再做下一步啦
gm 筆點出黎慢慢手油兩層應該都搞得掂
瑞典印?
但好正

有冇多張??
Line master不嬲都廢廢哋,見佢出咗v2睇下有咩分別

短咗少少同埋個底最尖嗰段有再拋光咗個feel係有比較利,好用咗嘅,係唔知襟唔襟用

不過刻刀最重要都係睇舊膠會唔會太淋屌你笨大:)
柒咗
呢把0.15嚟,原來新舊都有拋光,只係長度有分別
唔怪之得淨係0.1嗰把個feel利咗好多而0.15冇乜分別

執房摷返出黎欣賞有無人覺得閃光其實仲型過G

出極都係g...當閃光無出過世?

N年前上埋色都開始擺到發黃而且對腳已經企唔穩添都唔撚出部同骨唔同皮嘅rg

閃光大劍
想問下你地打磨會唔會戴口罩
等緊Rg 閃光
想買MG去邊度買平?深水埗?
地盤裝修都未帶
我都想問下
我每次打磨完 都喉嚨痛
宜家有d驚
咁有需要就應該帶
可能環境問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞