外國網購Notebook討論區 (127) 新手請睇#1

980 回覆
9 Like 2 Dislike
Giga Amazon 都有國際保
Gigabyte香港極少人用,大部分人都係雙A,靚老母,Dell...腦場,百記,兇宅最常見正正係呢幾個brand
Giga 之前衰係代理度 而家冇事了
之前間代理 is joke
上去換完個 moon 就快快手買新 laptop trade 走佢
依家開心使用 Galaxy Book4 Ultra 中
想知有咩 software 係可以原生用到 Windows on ARM
同埋 x86 轉 ARM 效能會差幾多
今年吹到咁大 如果最尾又好似 8cx 咁就柒
䏲#1 第一條Google Doc
咁你覺得邊個BRAND先係好?
部SCAR16 見過95先換
部DELL G16 下下100 換左都係100
Microsoft Office、Google Chrome、Spotify、Zoom、WhatsApp等,已有原生程式可以直接用,但試埋工作常用的Adobe Creative Cloud,暫時可以在Qualcomm CPU安裝的,只有 Photoshop、Lightroom 和 Express,不過Adobe都已表示Illustrator、Premiere Pro 等更多應用程式將在今年夏天陸續推出。
教育商店機價10500, DBS回400, 賣埋部A15當1000都係9000喳喎,點7000法?
尋日喺兇宅撚過下部OLED Surface Pro 11
個mon起渣問題好嚴重
我有部NOTE 2同NOTE 5但係已經叉唔起...
原來唔收NOTE 8以前嘅MODEL...
我就係去訂單先發現LIST度無NOTE 5,NOTE 2呢啲古董
各位師兄 小弟前排買咗 asus zephyrs g14 2024
開機之後乜都唔做都熱到仆街 去到成60度
插電源嘅話部機會去到90度
有冇大佬有經驗知道係咩事
各位大佬
我下個月去台灣,想去華碩買部手提電腦
預1.8-2萬蚊港紙左右

請問邊部最抵屌?
正有此意
g14/g16 你用途係咩
部機淨係剪旅遊片
g16 / macbook算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞