[劇透]芙莉歐莎:末日先鋒傳說 討論區

800 回覆
23 Like 14 Dislike
唔知推唔推得爆一個post,好似唔多人睇呢套戲

雖然個樣唔太似,不過都收貨
加拿大唔覺有
一定唔爆

問左cd warehouse 未知幾時有開訂消息
啱啱睇完
有啲唔明 點解粒種子咁快大?
同埋immortan joe會幫furiosa同比佢走
至少冇捉番佢
電影鏡頭一向都係轉眼就過咗幾年
桃樹三年就可以有果實收成
Furiosa今集仲喺Immortan Joe 啲手下,佢最尾去搶戰功執雞,又唔係叛變,上集先叛變啫
最快㗎車都被佢「借」咗,點追
原來桃樹兩年就有收成
話事話fury road部war wig同今集果部係咪同一部黎
唔係!我睇個陣都有呢個諗法
咁應該係bullet farm果到跌爛左,用左咁多資源砌出黎,咁樣就無左好可惜
Fury Road入面仲要有兩架,雖然只係故仔,但好似資源多到有啲誇張
Brilliant. i’ll be dead and you’ll still be sorrowing your lovey dovey and your mommy magnificent, you idiot
https://x.com/bloodanya/status/1806881614737137675?t=NwB0ENWO_dahdx4ao-dR8w&s=19
原本諗住落映前睇多次,點知得返k11有場,都係算了
最最最失望既就係當 Dementus 要打過黎 Immortan Joe 個陣播幾下畫面就完
我覺得劇情上差d 唔知點講 又好似有d 位唔見左咁
hmv咁快有得睇
打咗40日,應該拍一套獨立電影,講Dementus Vs Joe,但Joe個演員死咗
兩邊大約二千人,用熱兵器都可以打到四十日都幾奇怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞