[劇透]芙莉歐莎:末日先鋒傳說 討論區

725 回覆
23 Like 14 Dislike
係,TRAILER有佢名
合理 但吸引力麻麻
純MAD
覺得個細路女演員真心靚
明點解Immortan Joe睇中佢
睇完出嚟查吓個細路女演員 結果唔同樣
結果再睇D訪問原來用AI執過

利申 唔係戀童
沙塵滾滾,要走都唔難
佢同FURIOSA獨鬥果陣咪講咗佢成個角色既性格形成,,,想做好人又做唔到(為勢所迫,帶住班變態佬就一定要變態過佢地),想做完全既大奸大惡又仲有良知(吊起F果陣發呆果刻就係良知返嚟),報仇既怨恨令到佢完全迷失自我,正正呢一點,佢先留住幻幻F,保護佢。

佢講到尾咪話報仇成功後,本我、良知就會完全消失,剩低麻木不仁既人渣。
佢只可以話係BULK
生活在低層既賤民都有男有女
根本佢本身一路都諗住番故鄉 佢故鄉全部都純種人Joe班老婆又係純種人 想帶埋佢地走好合理
尤其佢細個見到佢地生唔到純種b就要做奶牛
係,電影靚啲
反而無人在意佢鎖血勁
斷手都仲可以走到咁遠

九龍城寨林峰鎖血就俾人插
今日睇完
唔係咁差啫
想問頭3套mad max同fury road有關連嗎?值唔值得睇?
真心失望同上集無得比
因為大個咗就唔怕孌童
冇關係
mad max=口耳相傳既傳說 每部都唔太在意consistency
或者可以睇下個franchise既轉變
邊度有頭3集
唔知 當年係bt睇
mad max 3 班細路係咪 fury road Max 嘅幻象?

Max 嘅形象係Mad Max 2 同 Fury Road 相似。不過Fury Road 其實 Charlize Theron先係主角
二刷都係咁好睇,希望開到續集furiosa返到屋企
而家想買番fury road 4k 碟,行過幾間都冇
咁多人走已經難,佢仲要自斷隻手,仲要有時間整爆架車軚,咁都冇人發現
佢真係好鬼過癮

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞