[劇透]芙莉歐莎:末日先鋒傳說 討論區

725 回覆
23 Like 14 Dislike
當年imax得ua有,跟住唔知點解全線ua都冇上除非癲到出國睇
送佢比食人族果個?
打到腦震盪
應該睇咗最新嗰場先,先再睇返上一場,咁樣你反而個順序時間線會好啲
呢啲位真心不深究
當係成班友揸車太High 冇人發現
咁仲好一氣呵成同埋好睇過今集
靚唔靚冇咩好討論,但體型都唔討論得咁撚過癮?動作片唔講得體型
你覺得啲人好食好住既 都無乜嘢好討論
有冇肌肉線條?fit少少洗撚好食好住?唔洗下下要雞胸蛋白先有下話,少少肌肉都冇,有說服力令人信服有套戲入面咁勁?

真係戇鳩,動作戲唔洗睇身型,下下講末日片乜乜柒柒,明明係after apocalypse,去到Furiosa 同Jack揸War Rig嘅位仲用冇好食好住嚟兜,Furiosa 淨係偷偷儲嚟走佬嘅糧都唔少

只係覺得佢fit啲先襯得起Furiosa嘅勁,咁都唔撚俾講好撚反智
Bro 你又知人無肌肉?洗唔洗除衫比你睇
揸warrig大哂?我係immortal Joe比你咁好食好住反我點算?
真係為拗而拗,睇手臂都知啦下話,唔通要睇腹肌先知?打撚死人咩

我哋係咪睇緊同一個作品?immortal joe洗驚依樣?明明係靠個人崇拜同宗教,war boy有冇好食好住?點解個個咁肯死?明明immortal Joe 對近身嘅唔會差,Jack都大隻㗎喎
兩個柒頭淨係負評又唔俾啲料討論日日咁樣擔擔抬抬原來都會咁冇肌肉
套戲票房好差睇怕都唔會有下一套
個人鍾意呢套多過fury road
當時個warboy個額頭插住支箭,應該為Immortan Joe做完某個犧牲任務,on99以為自己live again入咗英靈殿,見到Dementus班人當佢地神咁拜,所以先乜都講晒出黎,重帶佢地去The Citadel

順帶一提,warboy放紅煙先引到Dementus班人去搵佢,紅煙意思我估係叫人過來,後尾假扮攻Gas Town都係放紅煙+黑煙叫佢地返轉頭反攻,而Jack入咗Bullet Farm後就放綠煙叫Furiosa走
用嚟收埋粒種子?
metoo
鍾意Furiosa 多過Fury Road

而家全球得1.4 億,本身又無咩宣傳
d人話要係成本嘅2.5倍先回到本上星期睇票房先1.46億
今次真係蝕到入哂肉睇怕都幾難靠賣碟賺到錢
好似因為澳洲政府貼左成億美金所以回到本
要補貼先唔洗蝕,唔知咁嘅情況仲會唔會有機會出下一套
睇ig先知原來mcl之前有得換隻熊仔鎖匙扣
咁好想要
就係沙塵滾滾阻礙視野,用沙塵做掩護,仲要係咁響喉嘈到聲唔到聲
點解係幻想?
上網見到仲有衫帽襟章呢d,不過唔知邊間戲院有得換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞