九龍城寨個氣硬功真係好撚on9

771 回覆
256 Like 609 Dislike
唔好咁認真啦
個班戇鳩唔理係咪漫畫
總之電影兩個鐘都要交代曬所有兄弟情
打交唔可以咁誇張 咁唔科學 一定要現實

屌你老母
啲打鬥明明已經漫畫+現實得黎係可接受程度
誇張但真係有漫畫感覺
打得太普通又屌鳩人無漫畫咁撚勁
啲人係到捉啲小學雞野煩撚到閪咁
我覺得拎支AK係度掃出戲d
又唔見d人話Marvel唔合理 大家都係漫改 港產就一定要物理上都合理
大王
師父,套電影係漫畫改編,不如你睇左一次套漫畫先再評論好不?
1. 去到套戲中間先練好
2. 你咁樣衝入去咪姐係當你大佬冇到,你係佢你會唔會咁做,你大佬勁過你wo
成班人係到講一套漫畫改編電影橋段on9,龍虎門之前咪又係咁
唔洗下下講埋個招式名你聽掛?
又唔見你話Marvel誇張,都係漫畫改編
個啲就真係宇宙、外星、怪物乜都齊
枝ak仲要勁膠勁假 懷疑冇budget買枝靚d
幾時拍返套武神 海虎改篇,邊撚個做基頭四
有講中間先練好咩?
叫埋洪金寶一齊掃場囉,同埋佢最終都當佢大佬冇到啦。
同埋城寨四大業主,佢話收人皮就收人皮,諗唔到有啲乜嘢係掣肘到佢
因為龍捲風會打柒佢
印象中一開波係未有,睇到中間有d細既話聽講王九練成左咩咩咩咁

你係洪金寶,社團大佬,你會比自己條靚點番你做野?
冇啦啦打打吓 個大佬已經有碾壓嘅能力都要拎兩把機槍出嚟先好笑 有槍點解唔一開波用要打得咁辛苦
任賢齊係大業主 仲有其他黑幫勢力制衡
無任賢齊點頭其他人一齊打佢

其次係開頭係估打唔贏古天樂
我睇完套戲先知原來係漫畫改篇 睇緊果陣都係到諗 點解D情節轉換得咁快 明明林峯初入城寨比信一追斬 10分鐘後咁快就FRD到同4仔一齊打麻將
秋哥殺林峯果下都係 一開始明明佔晒上風 秒殺咁制 點知比林峯反殺 又係唔合理
點唔合理,班老野全部都係得頭幾下有爆發力(所謂既內功),但你頭幾下打唔死人,就自然冇氣體力下降,咁後生既咪用體力同蠻力贏

所有對打項目都係咁,拳怕少壯呀師父,任你老師父錢好技巧幾有內功都好,你體格就係唔夠同量級既後生仔黎,更唔好講個後生噸位大過自己
漫畫要有主角光環吖嘛
如果係超能力漫畫,就會變左全世界得主角冇超能力,但係可以唔比人出超能力
諗起功夫
都係突然話佢係萬中無一嘅絕世高手
但睇返成套,前面有明示佢骨格精奇同埋係包租婆包租公以為死左嘅仔,有血統加乘
你睇漫畫第一版 大佬闆同龍捲風仲誇張
必垃圾出品lebal 左古夫藥 仲去睇? by都浪費電力
龍捲風一拳打飛人嘅力勁 比terminator T-101有過之而無不及
武咩俠片 科幻片嚟
我明樓主
其實唔係話唔超現實
但最後個幕好似比前面唔同左好多
如果前段有比多小小個人技能會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞