九龍城寨個氣硬功真係好撚on9

771 回覆
256 Like 609 Dislike
大老闆明顯知王九弱點係邊啦,有冇認真睇
知佢弱點一掌都死啦
用咩刀
Hello LIHKG #1230 山本彩姐
其實你識唔識分真實系同超級系
一刀插落去會唔會易過用掌
包拗頸就算啦
你個point咁格硬,仲要話欣賞
天若有情係好後期
佢講緊樹大招風呀
Hello LIHKG #1230 山本彩姐
其實你識唔識分真實系同超級系
我不敢茍同你的觀點,我個人認為九龍城寨就應該拌42號混凝土,因為這個螺絲釘的長度,它很容易會直接影響到耳膜的扭矩,你知道吧。你往裡砸的時候,一瞬間它就會產生大量的高能蛋白,俗稱UFO,會嚴重影響經濟的發展,甚至對這個太平洋以及iphone都會造成一定的核污染。

雖然三角函數證實了這電影的張力,但是雞蛋發黴後的乳酸菌會促使心腦血管的收縮,導致地球氣溫升高造成熱脹冷縮效應,同時會影響拉格朗日點的吸收,促使姜濤超進化。再者說透過這勾股定理很容易推斷出人工飼養的古天樂 ,他們是一種可以捕獲野生的Michael Jackson ,所以說不管這首歌的橫切面是否具有放射性,黃金寶的N次方是否有沈澱物, 都不會影響到viu tv 跟亞洲電視在南極的戰略性融資併購。 因此,在拉尼亞凱亞超星系團中 我認為林峯有機會得到耶蘇的祝福成為火影
唔好認真
當漫畫咁睇啦
天若有情都只不過係1990
拍攝咪都係幾個月的事,而7、80年代D人周街係咁著
牛仔look唔係天若有情創,但天若有情將佢發揚光大
套戲講80年代
又斬又片,睇得夠爽夠暢快先係重點
正常4個人圍斬圍打一早變三五成群阿雞死撚左啦仲邊有戲做
睇戲咪撚駁故
林峯 超速再生
但功夫好多位都表現左佢係超現實系動作
好似斧頭幫開頭攻入寨城,周星馳比包租婆追嗰度咁

同埋最緊要係之前有少林足球,大家已經預咗係咁既誇張功夫

呢套好明顯大部分入場睇都係因為口碑,本身都唔知係漫畫改篇
你有技冇問題,不過成世界得你可以開技就有啲突兀
路過睇到唔順眼、你究竟做乜鳩
九龍城寨,台灣人Comment:每個人都好努力,但抱歉,這不是一齣出色的電影?
https://lih.kg/3697423
漫畫我覺得仲唔合理,十二少同陳洛軍見得一次,之後大老闆話要買起佢手腳就救佢,之後大老闆要去城寨捉返個女,又係明明見得兩次,佢同阿tiger 叔講到佢地好有兄弟義氣唔救唔得
基本上見唔到樣的都當係武師替身就得
果D轉體360/720大多數武師嚟, 有咁快得咁快
大頭要見樣就明星親身+慢鏡
佢唔否認
雖然有時都要替身
但佢要做D大頭動作鏡頭無問題, 係背鏡俾佢打果D慘
龍捲風有出技喎
佢冇講出咩技淨係王九有硬氣功招技
唔洗下下大聲叫招式名出嚟呀?
其他人佢都唔表達出有技能
淨係王九就有硬氣功招技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞