召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
其實要講嘅話,我都好想知haha點撕到老虎

鐘國有時都會放下水 上次光洙係秘密警察果集 鐘國都有放水俾嘉賓撕

加上劇情需要啦, 如果老虎認真玩唔比人撕, 就冇可能撕到, 咁樣好多時隻GAME都唔會完到

可能傷同埋掙扎黎都冇用,佢又唔可以撕人,當然你可以話拖時間都好啊,但冇咩意義 佢有心拖嘅話,佢捉住haha唔俾佢走玩成粒鐘都得,但咁樣就唔好睇,同埋重點唔係佢度,佢早啲去休息好過

可能傷同埋掙扎黎都冇用,佢又唔可以撕人,當然你可以話拖時間都好啊,但冇咩意義 佢有心拖嘅話,佢捉住haha唔俾佢走玩成粒鐘都得,但咁樣就唔好睇,同埋重點唔係佢度,佢早啲去休息好過

開場個陣其實都搭住光洙佢行埋黎開場,應該都仲痛緊
我認同之有巴打講,可能係最尾改劇本,我覺得原本光洙係人

如果光洙係人,第一次入lift係4樓開就已經知在石石鎮係鬼,照計會撕佢地2個

同意 一開始冇人諗到有6隻鬼
正常推理都係3個入面2隻鬼+1個人
如果你係人,正常都會即刻知另外兩個係鬼,應該會出現撕名牌(其中一個係石鎮,要撕佢易如反掌。。除非你話老虎喺度、撕唔到佢我先覺得合理)
除非你係鬼,先會唔知另外兩個係咩身份
所以3個人出lift後冇人撕名牌 我呢part開始已經覺得「有2隻鬼」=唔合理

所以我唔明點解智孝最後光洙vs haha,會揀左信光洙
haha衰在前後矛盾

最唔合理都係HAHA姐

其實都OK既
係剪接差D
最後兩個新人好似無玩過咁
唔知點解梁世亨有種on9仔既感覺 會令到人愈黎愈唔想見到佢
有無巴打都係咁

對世贊冇乜野,但完全get唔到佢今集做乜瘋狂係度扮鬼玩光洙

唔識欣賞梁世贊既gag,不斷重覆反而覺得好煩....

大神都成日重覆玩人

大神成日係咁唱wanna one果首歌"nayana~nayana~"
唱到好煩 隔住個mon都想打鑊佢

隻歌好似幾紅 睇其他冇大神嘅綜藝都會聽到

而家最紅應該係DIUDIUDIU啦
https://www.youtube.com/watch?v=J6LAzgZi8N8&feature=youtu.be

101時나야나已經好紅
依家wannaone出左道更紅
想問下咁多位師兄,邊到有以前既RUNNINGMAN重溫睇?
想睇翻100集之前既集數

http://vul3a04snsd.com/archives/183

http://vul3a04snsd.com/archives/183

唔該曬
今集真心好睇
光洙話係佢撕鐘國果陣起雞皮
同埋智孝聽完電話話系代表死左我仲未get到咩意思(太蠢)
唯一覺得劇本係 智孝撕石鎮果陣可以撕埋在石 因為d條件都match 但無撕

代表有6隻鬼,因為開場系代表講左6個"人"到齊
撕在石,因為岩岩開波唔知佢係人定鬼,撕錯人會lose

可能係泡菜人搞笑文化我地唔明

好似尋笑人咁...
睇到我好老尷

尋笑人老尷好撚多

尋笑人智孝嗰part同關家姐有得揮

尋笑人真係,我睇到企左係度

可能真係文化唔同,尋笑果集直頭冇睇,但韓國啲人好似幾鐘意。我都真係唔多識欣賞

最尾幾感動 D屋企人最尾黎晒

Yes
個集幾warm

好似尋笑人咁...
睇到我好老尷

尋笑人老尷好撚多

可能真係文化唔同,尋笑果集直頭冇睇,但韓國啲人好似幾鐘意。我都真係唔多識欣賞

Yes
個集幾warm

最尾係warm嘅 不過呢集我唔會睇多次

尋笑人老尷好撚多

Yes
個集幾warm

其實我都覺得悶
不過都唔會skip既

Yes
個集幾warm

其實我都覺得悶
不過都唔會skip既

基本上大部分集數都睇過2次以上,印象中係得兩集睇過一次就算
一集就係尋笑人呢集,同埋就係早期滑雪場老屎忽個集

如果光洙係人,第一次入lift係4樓開就已經知在石石鎮係鬼,照計會撕佢地2個

同意 一開始冇人諗到有6隻鬼
正常推理都係3個入面2隻鬼+1個人
如果你係人,正常都會即刻知另外兩個係鬼,應該會出現撕名牌(其中一個係石鎮,要撕佢易如反掌。。除非你話老虎喺度、撕唔到佢我先覺得合理)
除非你係鬼,先會唔知另外兩個係咩身份
所以3個人出lift後冇人撕名牌 我呢part開始已經覺得「有2隻鬼」=唔合理

所以我唔明點解智孝最後光洙vs haha,會揀左信光洙
haha衰在前後矛盾

最唔合理都係HAHA姐

其實都OK既
係剪接差D
有無巴打都係咁

好似尋笑人咁...
睇到我好老尷

尋笑人超老尷!!

最唔合理都係HAHA姐

其實都OK既
係剪接差D
有無巴打都係咁

好似尋笑人咁...
睇到我好老尷

尋笑人老尷好撚多

智孝都好唔願意做啦嗰part
你唔俾我食steak 我就變做snake~~~~~~

好似尋笑人咁...
睇到我好老尷

尋笑人老尷好撚多

唔好再講啦
睇字都老尷

好似尋笑人咁...
睇到我好老尷

尋笑人老尷好撚多

唔好再講啦
睇字都老尷

睇字真心已經諗返起個場面

好似尋笑人咁...
睇到我好老尷

尋笑人老尷好撚多

唔好再講啦
睇字都老尷

光洙老尷到面都紅埋
8月25日,據相關人士消息,呂雲赫(音)PD著手打造新網絡綜藝節目,歌手金鐘國與HAHA有望出任MC。

據悉,該節目將只在NAVER TV與V LIVE進行播出。雖然節目的內容與形式尚未公開,但金鐘國與HAHA的合作已經吸引了眾多粉絲期待。

呂雲赫PD於1993年進入MBC電視台,成功打造了《無限挑戰》、《黃金漁場——膝蓋道士》等綜藝節目。 2011年至2015年,呂雲赫轉投JTBC電視台,先後出任製作人以及製作2局長,並推出了《舌戰》、《認識的哥哥》等節目,再次取得成功。今年初,呂雲赫MYSTIC娛樂,擔任影像事業部門的社長。

目前,呂雲赫與SM娛樂李藝智(音)PD攜手打造的綜藝節目《雪球項目》正在播出。 (責編:邵天翔)<全星網>
最近幾集好多人都話昭旻搶嘉賓鏡頭,太多鏡頭等等
我想話鏡頭多唔多呢啲唔係佢本人控制到架喎,係剪切既問題,而且佢係新人又唔係經常同嘉賓玩/同嘉賓一隊,唔識帶嘉賓都係情有可原,我唔覺得每一集都盡力去做,想娛樂觀眾既佢有咩問題?唔明白點解有啲要一直鬧佢/攻擊佢
我反而覺得有時無嘉賓得Rm幾個成員做仲好睇,自從Gary下車之後都少左睇Rm,但最近因為兩位新成員加入真係覺得有返以前既質素
我想話鏡頭多唔多呢啲唔係佢本人控制到架喎,係剪切既問題,而且佢係新人又唔係經常同嘉賓玩/同嘉賓一隊,唔識帶嘉賓都係情有可原,我唔覺得每一集都盡力去做,想娛樂觀眾既佢有咩問題?唔明白點解有啲要一直鬧佢/攻擊佢
我反而覺得有時無嘉賓得Rm幾個成員做仲好睇,自從Gary下車之後都少左睇Rm,但最近因為兩位新成員加入真係覺得有返以前既質素

到用腦個陣就無晒D鏡頭

到用腦個陣就無晒D鏡頭

咁RM成員又唔需要各方面都擅長既 老虎有時玩遊戲太勁 我覺得反而冇咩好睇
暫時睇左幾個月 佢絕對唔係食腦既人 但又蠢唔曬
王鼻甚至有時做主角都冇鏡頭 仲成日被人嫌棄
今集真心好睇
光洙話係佢撕鐘國果陣起雞皮
同埋智孝聽完電話話系代表死左我仲未get到咩意思(太蠢)
唯一覺得劇本係 智孝撕石鎮果陣可以撕埋在石 因為d條件都match 但無撕

我覺得係因為在石兜到
令到智孝信哂在石,所以無撕

好似尋笑人咁...
睇到我好老尷

尋笑人老尷好撚多

唔好再講啦
睇字都老尷

光洙老尷到面都紅埋

睇到文字都毛管棟

好似尋笑人咁...
睇到我好老尷

尋笑人老尷好撚多

唔好再講啦
睇字都老尷

光洙老尷到面都紅埋

睇到文字都毛管棟

好似尋笑人咁...
睇到我好老尷

尋笑人老尷好撚多

唔好再講啦
睇字都老尷

光洙老尷到面都紅埋

睇到文字都毛管棟

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞