召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
李伊莉雅有無ig/fb 好正

l__lijah
真係好掛住以前嘅RM
頭先睇返 20110717 果集 (sorry 唔知ep 幾)
崔民秀大哥第一次黎, 係遊樂場捉RM
真係睇到好緊張
雖然已經睇咗4~5次

第二次果集黎悶到嘔
下集又轉盤應該悶到仆街
跟住又睇光洙鳩嗌

臭手

以前唔鍾意都會笑得燦爛啲,同埋而家少左勁多戲份

好似冇乜心機做咁

點解國兒淪落到咁

可能真係攰加傷得太勁,佢之前就淨係拍rm 同得閒上下其他節目,而家又出返黎唱歌,要睇埋另外兩個成員,又周圍走咁,實忙過之前好多。今集佢最後都有跑到去撕人,不過肯定唔會好似以前咁活躍

佢最後爆seed跑過去個下好似以前追逐戰
買少見少了

本身見佢噤手機都想話佢hea 但見佢走過去個下又唔似 可能只係嘉賓問題 大家太冇野講

用腳頂lift門嗰度都好出力
應該係鍾國唔太識應付kei呢種妹妹type姐

其實佢成日㩒電話 睇看見你的聲音都會見到
鐘意佢都覺得咁樣唔專業

利申:鐘國fan

以前唔鍾意都會笑得燦爛啲,同埋而家少左勁多戲份

好似冇乜心機做咁

點解國兒淪落到咁

可能真係攰加傷得太勁,佢之前就淨係拍rm 同得閒上下其他節目,而家又出返黎唱歌,要睇埋另外兩個成員,又周圍走咁,實忙過之前好多。今集佢最後都有跑到去撕人,不過肯定唔會好似以前咁活躍

買少見少了

本身見佢噤手機都想話佢hea 但見佢走過去個下又唔似 可能只係嘉賓問題 大家太冇野講

佢對上一次出力跑已經唔知幾時

好似冇乜心機做咁

點解國兒淪落到咁

買少見少了

其實佢成日㩒電話 睇看見你的聲音都會見到
鐘意佢都覺得咁樣唔專業

利申:鐘國fan

真心唔明拍攝中做咩噤電話 乜唔係多數拍攝唔會帶係身

希望唔係有d咩唔好既事啦
Korean Netflix Variety Show Cast Confirmed

Yoo Jaesuk
Lee Kwang Soo
Park Min Young
An Jae Wook
Kim Jong Min
EXO Suho
Gugudan Sejeong

Jo Hyo Jin PD says filming will begin next week.

Title of the show is 'The criminal is you'

10 Episodes

http://entertain.naver.com/read?oid=241&aid=0002711629

以前RM一開始既PD開既節目
Park Min Young Kim NaNa
Park Min Young Kim NaNa

城市獵人
Korean Netflix Variety Show Cast Confirmed

Yoo Jaesuk
An Jae Wook
EXO Suho

Jo Hyo Jin PD says filming will begin next week.

Title of the show is 'The criminal is you'

10 Episodes

http://entertain.naver.com/read?oid=241&aid=0002711629

世正
今集世贊同伊利雅互動比較多 身體接觸都多d
強國同台灣d網係咁屌世贊抽水唔禮貌 勁撚on9
互動多又唔得 互動少又話佢帶唔到嘉賓 真係做乜都死

始終都係樣既問題

其實伊利雅都幾玩得幾主動 好多skinship都係佢主動
擲骰同撕名牌度都有好多小粉紅 如果係其他人應該會比pd加後製做粉紅效果
可惜真係樣嘅問題

始終都係樣既問題

根本就唔鐘意新成員,所以做乜都唔順眼。
就算之前都係架,乜都有人屌一餐
仲記得最早期光洙俾仲基啲fans圍插

始終都係樣既問題

根本就唔鐘意新成員,所以做乜都唔順眼。
就算之前都係架,乜都有人屌一餐
仲記得最早期光洙俾仲基啲fans圍插

今期世贊真係賺到啦 之前拍娜恩同少時都冇乜互動
難得今次伊利雅同佢咁多互動
好羨慕世贊
推一推
靜到呢
推一推
靜到呢

推一推
靜到呢

Yoo Jaesuk
An Jae Wook
EXO Suho

10 Episodes

世正

原來世正都有份
推一推
靜到呢

始終都係樣既問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞