召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
lift停4樓係咪bug?

Why

重睇
Lm
希望今年會再有亞洲夢想杯睇

Mc park
但應該無了 落場跑5分鐘都無氣啦

星仔仲好fit架

Sorry 我指runningman成員無氣
Lm
希望今年會再有亞洲夢想杯睇

Mc park
但應該無了 落場跑5分鐘都無氣啦

星仔仲好fit架

Sorry 我指runningman成員無氣

上次石鎮都差d入啦
每人十分鐘hea踢下應該都ok嘅
一開始又話有一對係秘密情侶...
係咪即係智孝同哈哈

我上個post都有問
無人解答過

Why

重睇

有bug到咩

唔係要exactly兩隻鬼先會4樓停咩?
在頭個下助攻好聰明 搞到我都以為光洙係人
在石個下助攻好聰明 搞到我都以為光洙係人
我認同之有巴打講,可能係最尾改劇本,我覺得原本光洙係人

如果光洙係人,第一次入lift係4樓開就已經知在石石鎮係鬼,照計會撕佢地2個

如果光洙係人,第一次入lift係4樓開就已經知在石石鎮係鬼,照計會撕佢地2個

但無論點都好,今集係幾好,不過剪輯都係麻麻,同埋鏡頭分配都有進步空間

但無論點都好,今集係幾好,不過剪輯都係麻麻,同埋鏡頭分配都有進步空間

掉返轉6隻鬼2個人真係估唔到
唔知係咪我蠢
我到最後先知光洙係鬼

唔係嘅,我本來係估智孝同haha,但光洙最後好自然咁講自己撕左鐘國果度,我都俾佢呃左,唔似之前係咁話自己係人反而仲真

佢唔亂講野或者狂亂up其實易d令人信

意識到有6隻鬼果下真係有d寒+驚喜

但最後人輸得好膠
haha點會唔知智孝係人
又搵大神做mvp
好假

哈哈到智孝最後講2人6鬼個提示比佢先知智孝係人
之前一路都以為光洙先係人

Why

重睇

有bug到咩

重睇啦
睇完今集了
比預告fake左, 見到果啲人型擺設以為又係入鬼屋探險啊之類
真係冇諗過會咁玩
上個po太多鬧戰直接skip來新po講

真心覺得今集好高質
我覺得可以擺埋落post頂推介度

終於有啲新遊戲玩下, 五秒邏輯重組句子
新穎得來都有笑點
絲襪遊戲好耐冇玩過, 好耐冇笑得咁開心
同埋好似第一次見女成員玩

10秒估電影好好睇, 好想佢地繼續估落去

最後真係大反轉, 睇完智孝聽電話我都跟埋佢一齊打冷震
我覺得制作組係參考番秀智果集鬼姐妹
其實觀眾角度睇都知Haha係人
由Haha見到提示既反應, 再加上鐘國講左自己係鬼
有鬼冇去戰慄迷宮, 智孝係人, 鐘國係鬼, 咁即係得番Haha
同埋最後衰在Haha太前言不對後語

Why

重睇

有bug到咩

初頭未知係6隻鬼我都諗點解咁快就搭LIFT, 仲要第一次就4樓停左, 咁咪比人知道邊2個係鬼,點知原來係3個都係鬼 , 我仲奇怪緊點解佢地既反應咁怪 好似好假咁

Why

重睇

有bug到咩

初頭未知係6隻鬼我都諗點解咁快就搭LIFT, 仲要第一次就4樓停左, 咁咪比人知道邊2個係鬼,點知原來係3個都係鬼 , 我仲奇怪緊點解佢地既反應咁怪 好似好假咁

老老實實我覺得今次制作組個鋪排同設定set得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞