召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
MBC KBS都大罷工
得返SBS繼續返工

咩事

https://global.udn.com/global_vision/story/8664/2675100

幾好 唔似得港豬港奴
但冇無挑睇真係

SBS 係唔關佢事 所以無人工?
MBC KBS都大罷工
得返SBS繼續返工

咩事

https://global.udn.com/global_vision/story/8664/2675100

幾好 唔似得港豬港奴
但冇無挑睇真係

SBS 係唔關佢事 所以無人工?

李明博和朴槿惠執政期間,不少參與維護報導公正自由抗爭,而遭遇整肅
唔關事 純粹奴性太重

好想屌

扯到好行

睇埋霜花店⋯真係不得了
桶叔叔變左Annabelle笑死
最後在石同哈哈2個互插劍真係好有迫力,睇到勁緊張,又一次不可思議既機率
今集麻麻地
植入式廣告
同埋浪費咗昭宥

好想屌

扯到好行

睇埋霜花店⋯真係不得了

啲呻淫聲
今集麻麻地
植入式廣告
同埋浪費咗昭宥

昭宥好慘
如果係咁樣叫sbs d主播黎做mc咪算

得王鼻反轉有少少驚喜外都係悶
搞呢搞路到頭來最後又係運氣game
今集真係好垃圾 成集都不知所謂

我明冇budget 但都唔好拍得咁肉酸啊

我都係想笑下姐 屌你 0笑點

唔係追左咁耐有感情 真係唔鬼追
如果成集都係石鎮眼色game 效果一定好好多

可以將一個咁好既主題拍得咁垃圾 班pd真係好出色

仲有個最終任務 我真係屌都廢事
今集真係仲悶過上集
上集都仲有得笑下
今集真係仲悶過上集
上集都仲有得笑下

上集唔理佢真定假 起碼都有高潮位

今集成個節奏氣氛平淡到冇得再平淡

0笑點 0高潮位 班pd咁都接受到播出街
今集啲半半任務,全員一致任務真係好無聊(雖然呢啲唔係主線), 但真係好浪費air time, 石鎮個part 有驚喜,最後又賣廣告

今集一個鏡頭又要重播幾次,睇字幕係咁 xxx*4 , xxxxx*3 咁樣,啲笑位好少,權烈好正。
上集個預告剪到今集好好睇咁,不過有啲失望。
今集悶到,
同埋第3彈咁快就完左 ?
無咩留心睇, 見到突然就選人去左
智孝整大左個波 有d怪

屌悶但收視升得仲勁

屌悶但收視升得仲勁

可能罷工無野睇先至多左人睇rm

屌悶但收視升得仲勁

可能罷工無野睇先至多左人睇rm

Mbc咪一樣有蒙歌
悶撚到....又長喎d任務
係戇鳩既依集 邊可能拍攝緊係到走黎走去

大神又係咁踢爆 點會有人睇唔出有古怪
包剪揼個度昭宥係咪係咁向光洙撒嬌
成集都亂黎,又做唔到以前1v7果種效果,成員都救唔返
成集都亂黎,又做唔到以前1v7果種效果,成員都救唔返

係啲秘密任務太白痴
包剪揼個度昭宥係咪係咁向光洙撒嬌

係 咁樣佢先有番鏡頭 如果唔係同全程隱形冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞