召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
光洙又呷醋 玩背叛情侶梗係咪已經變左習慣
好少sunmi
但伊利雅幾靚

有d似李善彬
好少sunmi
但伊利雅幾靚

有d似李善彬

好正 性格又得意 今集佢最靚

佢臨尾個game紥起頭髮好靚
但我覺得個規則好奇怪 俾人撕咗都仲可以去撕人

佢個目的都唔係要out人 係要賺3萬姐
同捉伊因咪差唔多 但唔係比人捉到嗰個做鬼咁解渣嘛

岩岩一路睇個時覆 唔知佢係咁玩 原來無限復活

我覺得呢隻game 幾好玩

呢個方式咁的確幾好玩

同咣man嗰次一樣隨時捉同被捉逆轉
好少sunmi
但伊利雅幾靚

有d似李善彬

效果仲好過梁世贊

其實宣美首滿月同新歌係節目狂loop
好彩今次打鐘國個個係光洙
係世贊又會被人叫佢下車同垃圾
又smtm n份之一

炒暖飯
好彩今次打鐘國個個係光洙
係世贊又會被人叫佢下車同垃圾

我諗依家節目組都係想推梁世贊做鐘國跟班,光洙就多啲背叛同以下犯上鐘國

我覺得幾好

好過一開波第一個比人撕即收工

起碼班pd有諗過點樣撕
有少少無厘頭係同嘉賓赢d 經費返黎.....可以買名牌同禮物......但會有嘉賓會買名牌,佢地真係知名牌做咩?(白智英成個sample)
有少少無厘頭係同嘉賓赢d 經費返黎.....可以買名牌同禮物......但會有嘉賓會買名牌,佢地真係知名牌做咩?(白智英成個sample)

其實白智英應該唔太明規則,仲要係臨尾先加

其實白智英應該唔太明規則,仲要係臨尾先加

其實咁仲有效果啦
好似之前有次石鎮可以揀一個人拎全部金定平均一人一粒咁

呢個方式咁的確幾好玩

我個陣仲期待會唔會重複
下集密室逃脫靠輪盤即係又靠運氣?
希望有返啲解謎元素
次次去小曼睇都話太多人睇唔比我睇
次次去小曼睇都話太多人睇唔比我睇

正常 down都唔得

我已經轉戰左b站睇...
小漫成日睇唔到
dailymotion又廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞