召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
請問第一位嘉賓出場首背景音樂喺咩?

跪求
呢個post愈黎愈多怨氣
真係頂唔順
Feel到在石應該對個肥仔有啲意見

在石不知幾鍚佢 不停做鏡頭比佢

條肥仔係在石最得寵的後輩之一 wor...

肥仔接波反應好過梁世贊好多
佈幾集世贊同光洙條line 真係不敢恭維
今集當睇宣美算
今集當睇宣美算

佢同伊利雅正到

白智英個樣 一側面鏡頭睇到個下巴勁誇張
最近覺得應該剪集半/兩集果時唔剪 剪埋啲小遊戲睇到好悶
今集當睇宣美算

佢好多表情
有D變化先得架大佬
個開場同上次倒模一樣
完成唔洗成本 D製作人唔洗諗 拋晒個波比嘉賓就算
曹世鎬仲要隔左一陣又上番黎 玩番同一樣野
雖然開場好長, 但又冇你地講到咁唔好睇, 笑點都多既
呢個post愈黎愈多怨氣
真係頂唔順

越難越黎服侍
室外版Talk Show

我都覺
在石而家係女仔中受歡迎程度應該勁過idol

成日韓網d投票都同金秀賢李敏鎬朴寶劍個d齊名
真係神一般存在
在石而家係女仔中受歡迎程度應該勁過idol

成日韓網d投票都同金秀賢李敏鎬朴寶劍個d齊名
真係神一般存在

咁同大神一齊舒服又會照顧你,冇距離感簡佢都正常,但肯定唔係因為靚仔而簡佢
今集當睇宣美算

佢同伊利雅正到

李伊利雅係幾靚(雖然應該係整既)
但宣美真係唔覺好靚喎

我都覺

暫時睇咗1半 覺得開場幾好笑 但見佢之後又玩挑戰人地做得好既野 呢part通常好悶或者好尷 一陣放工睇埋去

成個開場都算還可以啦, 6個嘉賓,每人都有D鏡頭, 唔會過多過少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞