召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
不如請剪預告嗰班剪成集啦
今集好過上集嘅
不過比起預告算太遠
今集好過上集嘅
不過比起預告算太遠

次次預告都好睇過成集
有無link
唔知係咪嘉賓時間太難就所以無時間錄?
好似旁晚先開始?今集衰到...
鐘國好似瘦左
KBS Happy Sunday因大罢工而播出特辑(特辑收视率为8.3%)
一部
SBS RM上部5.9%(+0.3%)
SBS RM下部8.2%(+0.3%)

MBC蒙面歌王因大罢工而播出特辑(特辑收视率为5.8%)
二部
SBS FD2上部6.3%(-1.6%)
SBS FD2下部8.3%(-2.7%)
MBC奥地的魔法师因大罢工而播出特辑(特辑收视率为4.8%)
睇完得一個感想,
希望個肥仔唔會再上黎
至少係近期內唔會
呢集女嘉賓好少鏡頭
今集好過上集嘅
不過比起預告算太遠

次次預告都好睇過成集

睇預吿下集好似幾好睇 希望唔好又係咁
好唔鐘意曹世鎬果種扮小丑講膠野爭出位既手法

其實梁世贊某程度都係咁既方法
唔知係咪嘉賓時間太難就所以無時間錄?
好似旁晚先開始?今集衰到...

今集係下半集黎
未睇上集?仲衰

其實梁世贊某程度都係咁既方法

所以我兩個都唔鍾意

佢上集個出場好好笑喎
今集無乜笑點
啲女嘉賓鏡頭又少
Kei 黃承言 松雨 白智英都叫蒲過下頭,反而呢排Gashina咁hit嘅宣美就隱形

佢上集個出場好好笑喎

以前第一次無挑見到佢麻麻地 之後睇多左都ok鐘意佢
我反而睇睇下覺得曹世鎬都幾好笑

佢扮膠得黎又無太over
上集剪世贊同光洙出現嘅鏡頭,今集最後任務果陣又冇播 究竟咩事,貪得意啊
KBS Happy Sunday因大罢工而播出特辑(特辑收视率为8.3%)
一部

二部
MBC奥地的魔法师因大罢工而播出特辑(特辑收视率为4.8%)

JTBC好似差唔多時間既夜行鬼怪升1點幾%
好少sunmi
但伊利雅幾靚
我反而睇睇下覺得曹世鎬都幾好笑

佢扮膠得黎又無太over
光洙每次犯規或者以下犯上真係幾有創意

但光洙同梁世贊真係完全無火花,都係haha同梁世贊比較有火花
上集剪世贊同光洙出現嘅鏡頭,今集最後任務果陣又冇播 究竟咩事,貪得意啊

一部

二部

JTBC好似差唔多時間既夜行鬼怪升1點幾%

其他台罷工都升得0.3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞