召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
睇左9個字 仲未開完場
睇到4x分鐘,summi突然轉左衫

唔知點解之後又轉返黃色本身個件
個開場又長又悶 全程飛住睇
開場好長
嘩 睇左5x分鐘都唔知自己睇左咩
好無聊
而家6+2係咪好難分組
請咁鬼多嘉賓上黎玩couple race
唉 訓教算 聽日先睇埋另一半
制作組講開始今天任務,自己都笑 真係開長太耐
每次一多嘉賓上嚟個開場都會好悶
屌 請咁多嘉賓上黎就諗啲好啲既Game啦
又玩劉在石game 又多植入式廣告
哂咗班嘉賓
有冇人可以解釋下今集除左開場坐車仲播左D咩?
笑位唔係冇,但今次剪接真係失望
兩星期無入過黎
一入追左20幾頁然後發現係wor星期一有新一集
出翻去先
今集除左李伊利雅,宣美, kei

其他全飛:
o)

睇到O哂,唔知做乜

本身以為佢要表演某方便啲先換左衫
無啦啦咁樣係咪剪走左啲野
頭幾十分鐘係得智孝個樣好笑

應該係, 最後大家都有成兩三萬蚊
應該中間有d表演cut左
但諗唔到有咩表演令到佢要換衫

應該係, 最後大家都有成兩三萬蚊
應該中間有d表演cut左
但諗唔到有咩表演令到佢要換衫

其實應該係落雨換過衫cut過機再roll 過, 佢地出車個時staff 著佐雨衣
李伊利雅
又係半集開場+運氣game
浪費晒couple race個設定
希望下半part會好啲
之前唔識伊利雅
而家一集已經迷死我
有史以來最靚嘉賓
之前唔識伊利雅
而家一集已經迷死我
有史以來最靚嘉賓

個樣好假
之前唔識伊利雅
而家一集已經迷死我
有史以來最靚嘉賓

個樣好假

咁都假 智英先誇張 同上次比真係
搵Kei同洪真英喺鐘國面前鬥撒嬌就正
唉開場真係太太太太耐
韓國綜藝啲剪接好鐘意重覆幾個鏡位重新播一次,嘉賓岀場都要blur,搞神秘...拖左好多放送時間,簡人慢吞吞,根本內定好就直接開波啦,簡乜柒姐,請四個女嘉賓咪得囉,白智英同松雨依排紅咩?松雨同李伊利雅一定好老尷,比人當係貨咁不停換,王鼻子又再一次受傷害,一係就一開場就玩埋緣份遊戲拎任務錢啦,仲要搞咩魅力比拼..
要鏡頭既之後玩遊戲自己爭取,不停拎個肥仔曹世鎬岀黎搞gag,唔係針對,佢跳舞跳得幾好既,但撒嬌真係想嘔
個人覺得起架車度玩game今集係一定要有,開場都個幾鐘,直接去食飯又太長唔夠位放,不過最好諗下新game啦,集集都咁好公式化,仲有最重點係今集架車入面既燈光真係岀問題,右手邊李伊利雅?同kei果個位都暗得好緊要
今集係有笑位既,不過咁樣當一集有啲過份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞