召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
雖然個個都話今集差
但曹世鎬扮象笑到我肚痛
為左sunmi睇呢集 成集都好撚尷尬
大神有d位都整到好尷尬 開頭長到唔知點咁
成個幾鐘企係草地到 痴撚線 仲有個kei撒嬌冷場真係睇到好辛苦
已經好少睇rm 呢集真係好垃圾

ps 留意到sunmi抱住大神 佢搞乜

個開場仲耐過少時第一次上黎玩情侶分組,好彩有下一集,希望會好睇返。同埋賣廣告賣成咁真係好肉酸

用手機自拍同油顏色個到真係
唉開場真係太太太太耐
韓國綜藝啲剪接好鐘意重覆幾個鏡位重新播一次,嘉賓岀場都要blur,搞神秘...拖左好多放送時間,簡人慢吞吞,根本內定好就直接開波啦,簡乜柒姐,請四個女嘉賓咪得囉,白智英同松雨依排紅咩?松雨同李伊利雅一定好老尷,比人當係貨咁不停換,王鼻子又再一次受傷害,一係就一開場就玩埋緣份遊戲拎任務錢啦,仲要搞咩魅力比拼..
要鏡頭既之後玩遊戲自己爭取,不停拎個肥仔曹世鎬岀黎搞gag,唔係針對,佢跳舞跳得幾好既,但撒嬌真係想嘔
個人覺得起架車度玩game今集係一定要有,開場都個幾鐘,直接去食飯又太長唔夠位放,不過最好諗下新game啦,集集都咁好公式化,仲有最重點係今集架車入面既燈光真係岀問題,右手邊李伊利雅?同kei果個位都暗得好緊要
今集係有笑位既,不過咁樣當一集有啲過份

有兩個嘉賓 唔係肥同唔好笑就係 老
呢集係我由開集以黎睇二次飛住黎睇 ...真係好悶
Feel到在石應該對個肥仔有啲意見

在石不知幾鍚佢 不停做鏡頭比佢

個位巴打一定係唔知大神同世稿有幾frd 對佢有意見既ht一早已經唔見咗佢
仲有上次家人特輯都搵世稿黎

在石不斷叫佢臨時做啲樣果樣 因為佢了解世鎬突發做出黎既野同反應先係最多笑點
基本上幫到超出面

個位巴打一定係唔知大神同世稿有幾frd 對佢有意見既ht一早已經唔見咗佢

在石不斷叫佢臨時做啲樣果樣 因為佢了解世鎬突發做出黎既野同反應先係最多笑點
基本上幫到超出面

但我覺得佢突發做出嚟嘅野都唔係好笑得去邊

基本上幫到超出面

咁大神滿意味夠 大神就係覺得有效果先一直用佢,都吹佢唔漲
今集睇唔落去
有無可能轉PD ?

基本上幫到超出面

當然未去到下下都好笑 所以大神先一直帶住佢 係咁俾機會佢去表演 而且果邊幾鐘意睇啲類既互動

基本上幫到超出面

當然未去到下下都好笑 所以大神先一直帶住佢 係咁俾機會佢去表演 而且果邊幾鐘意睇啲類既互動

佢果種模仿男團嘅玩法都玩左幾年

基本上幫到超出面

模仿聲帶 女團 演員所有綜藝都係一直咁玩
肥仔好好笑喎

李伊利雅
白智英個樣
同埋點解rm多左咁多植入式廣告 又車又手機
同埋點解rm多左咁多植入式廣告 又車又手機

榨緊最後既利用價值
平時基本上唔會飛黎睇 今集真係頂唔順
平時基本上唔會飛黎睇 今集真係頂唔順

me too
其實而家RM定位係咩?
成十幾集講出國,開場就咁行出黎介紹,宣傳,跳舞唱歌分組,黎黎去去都係咁,賣廣告又賣得肉酸,之後分完組上車又係玩個幾隻Game,之後食飯又係當一part.得個loop字.遊戲又帶動唔到氣氛,次次都要劉在錫同haha帶住,剪接差得仲緊要,集集都有位比人入,仲要幾集比人話做假.但之前又有1 2集唔錯,轉個頭又差返,睇睇下都訓得著,飛住黎睇,失望左2個星期,有d sad
其實而家RM定位係咩?
成十幾集講出國,開場就咁行出黎介紹,宣傳,跳舞唱歌分組,黎黎去去都係咁,賣廣告又賣得肉酸,之後分完組上車又係玩個幾隻Game,之後食飯又係當一part.得個loop字.遊戲又帶動唔到氣氛,次次都要劉在錫同haha帶住,剪接差得仲緊要,集集都有位比人入,仲要幾集比人話做假.但之前又有1 2集唔錯,轉個頭又差返,睇睇下都訓得著,飛住黎睇,失望左2個星期,有d sad

定位咪簡唔中搞下Fans meeting 賺下錢
老實講 宜家既Running Man 都幾悶 小遊戲 幾個大人玩 笑唔出 成本又低

基本上幫到超出面

模仿聲帶 女團 演員所有綜藝都係一直咁玩

成日都係我嗎
睇得多都幾煩
想問下成勛一出黎個歌曲係咩歌,邊個唱,謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞