召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
大半年冇追rm 而家可以去邊到睇online中字rm? 以前係小漫睇
大半年冇追rm 而家可以去邊到睇online中字rm? 以前係小漫睇

而家小漫都有啊,再唔係就helloidol都得

而家小漫都有啊,再唔係就helloidol都得

今集當睇宣美算

佢好多表情

聽到肥仔扮大笨象叫 宣美想笑又忍住唔笑個樣好正
最後光洙隻手紅左即係點解?幾時俾人打

咪話下集講播囉

咪話下集講播囉

開場完就抽波之後就揀車食飯
真係講返至好
好似啲預告咁,成日係正式播果陣冇晒影

咪話下集講播囉

真係講返至好

其實都睇到好亂都唔知佢地做左D咩, 唔通下集播完食飯再播番未食飯之前既片 咁咪好ON9

咪話下集講播囉

真係講返至好

其實都睇到好亂都唔知佢地做左D咩, 唔通下集播完食飯再播番未食飯之前既片 咁咪好ON9

之前已經試過今集預告下集講返,之後到下集係完全冇交代過

咪話下集講播囉

真係講返至好

係食飯個陣玩既遊戲搞到光洙隻手咁 預告黎姐 有咩咁亂

坐車去食飯 >> 車上玩GAME >> 完 >> 影住光洙隻手紅晒幾秒(食完飯後) >> 預告(食飯玩遊戲整到咁)

就好似開頭無啦啦有一幕話世贊同光洙最終任務既因怨, 呢D小型預告

咪話下集講播囉

真係講返至好

坐車去食飯 >> 車上玩GAME >> 完 >> 影住光洙隻手紅晒幾秒(食完飯後) >> 預告(食飯玩遊戲整到咁)

就好似開頭無啦啦有一幕話世贊同光洙最終任務既因怨, 呢D小型預告

原來影隻手紅果到已經食完飯 冇留意到,我要重睇了

咪話下集講播囉

真係講返至好

原來影隻手紅果到已經食完飯 冇留意到,我要重睇了

我都覺得怪怪地喎
佢未去到食飯已經紅左
應該食飯前就有game但下集先播
白智英個樣
得罪講過,拿埋一注咁搞到,似玩絲襪game笠左絲襪咁,成個臉容抽左上去咁
睇到一半頂唔順 悶到
以前真係覺得好好笑 依家連成員都係尷尬咁笑 加埋啲罐頭笑聲 真係不了
睇到一半頂唔順 悶到
以前真係覺得好好笑 依家連成員都係尷尬咁笑 加埋啲罐頭笑聲 真係不了

我覺得幾好笑
今集當睇宣美算

佢同伊利雅正到

李伊利雅係幾靚(雖然應該係整既)
但宣美真係唔覺好靚喎

宣美勁cute 反而kei一排冇見 個樣好似假咗咁既

kei 總要扮可愛到幾時
明明唱功一流,係實力派

武林都唔識捧女團
依家除非梨子有首歌爆紅到咪唔係佢地大概以後都係咁了
睇到一半頂唔順 悶到

我覺得幾好笑

我自己就一般般,我鐘意中心病果集嘅開場,好笑得黎啲時間又唔會話太長,可能因為有上下集先開場咁耐,不過都係唔太岩我今集
今集當睇宣美算

佢同伊利雅正到

李伊利雅係幾靚(雖然應該係整既)
但宣美真係唔覺好靚喎

宣美勁cute 反而kei一排冇見 個樣好似假咗咁既

kei 總要扮可愛到幾時
明明唱功一流,係實力派

武林都唔識捧女團
依家除非梨子有首歌爆紅到咪唔係佢地大概以後都係咁了

其實Ah-Choo個陣個勢唔差 唔識順勢推埋佢地上去又係on鳩
睇到一半頂唔順 悶到

我覺得幾好笑

我自己就一般般,我鐘意中心病果集嘅開場,好笑得黎啲時間又唔會話太長,可能因為有上下集先開場咁耐,不過都係唔太岩我今集

中心病係咪王鼻做mc果集
果集幾好笑
睇到一半頂唔順 悶到

我覺得幾好笑

果集幾好笑

集集都開場玩嘉賓魅力game
之後坐車gane食野game
一係就有福不福
感覺節目組好冇誠意諗game
好似舊時咁作d故事投入下咪好
睇到一半頂唔順 悶到

我覺得幾好笑

果集幾好笑

一係就有福不福

幾時再有魔法棒球足球玩
睇到一半頂唔順 悶到

我覺得幾好笑

果集幾好笑

一係就有福不福

幾時再有魔法棒球足球玩

呢d game應該20集先有一集,或者冇
咁高成本,唔似而家pd行緊既風格喎
睇到一半頂唔順 悶到

我覺得幾好笑

果集幾好笑

一係就有福不福

幾時再有魔法棒球足球玩

呢d game應該20集先有一集,或者冇
咁高成本,唔似而家pd行緊既風格喎

冇球星上嚟 點會玩呢啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞