召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
話說伊利雅D反應都幾好笑
上集開場佢比大神叫左去鍾國度鍾國係度話冇權選擇嗰陣係度手指篤手指

佢今集d 反應都ok

對世贊都幾好仲要 世贊終於唔洗做痴漢

睇得出好投入, 表演唔錯

表現

之前對佢冇咩印象 但睇完呢兩集對佢好有好感
又靚又有d傻更更咁 上集佢被當波踢黎踢去每次都要轉個圈黎過隔離真係好得意
今集幫世贊頂住大神宣美 雖然一撞就撞開左

真係好正 樣 性格都係

佢個樣仲要唔似韓妹 似係d拍中國古裝電影嗰種樣
話說前2日睇到有人話鍾國 哈哈 大神 光洙呢排都開始接新節目 rm準備玩完 大家點睇

鐘國同哈哈有接新節目?我淨係知光洙同大神有新節目安排緊,但其他兩個就唔知。我諗應該rm可以玩多一年半年嘅,話哂加左成員冇耐應該味有咁快想摺埋嘅,不過而家都半摺狀態喇,不斷炒冷飯,成員啲互動效果都有啲下跌

10月3日開始,kbs為龍年兄弟打造的真人秀

轉載處:me2Snoopy
KBS2:不懂事羅曼史
時間:10月3日(二)PM11:
集數:6集(季制)
演出:張赫 車太賢 金鐘國 洪京民 弘景仁
10月3日開始,kbs為龍年兄弟打造的真人秀,晚上11点播放,一共六集

唔知呢個節目係做啲咩呢 車太賢幾正,上rm都好好笑,最鐘意佢上家族同鐘國一齊玩大神
話說前2日睇到有人話鍾國 哈哈 大神 光洙呢排都開始接新節目 rm準備玩完 大家點睇

鐘國同哈哈有接新節目?我淨係知光洙同大神有新節目安排緊,但其他兩個就唔知。我諗應該rm可以玩多一年半年嘅,話哂加左成員冇耐應該味有咁快想摺埋嘅,不過而家都半摺狀態喇,不斷炒冷飯,成員啲互動效果都有啲下跌

10月3日開始,kbs為龍年兄弟打造的真人秀,晚上11点播放,一共六集

唔知呢個節目係做啲咩呢 車太賢幾正,上rm都好好笑,最鐘意佢上家族同鐘國一齊玩大神

車太賢而家係咪有合約講明唔上得SBS 節目 ?

車太賢而家係咪有合約講明唔上得SBS 節目 ?

同時間唔上得runningman姐

車嬉嬪
http://www.sarangoppa.com/1/1280/%E9%87%91%E9%90%98%E5%9C%8BHAHA%E5%90%88%E4%BD%9C%E6%96%B0%E7%B6%B2%E7%B6%9CBIGPICTU.html
金鐘國HAHA合作新網綜《BIG PICTURE》
仲有呢個

我有睇開佢地呢個show呀~都幾新鮮
不過每條片都好短⋯如果拍長啲就好
個肥仔成日扮on9好假
以前智孝同gary d行為已經好假
無左週一又黎左個假肥仔
http://www.sarangoppa.com/1/1280/%E9%87%91%E9%90%98%E5%9C%8BHAHA%E5%90%88%E4%BD%9C%E6%96%B0%E7%B6%B2%E7%B6%9CBIGPICTU.html
仲有呢個

邊度有中字睇
好耐無見過l偶像運動會
仲有呢個

邊度有中字睇

我用電話dl V App睇⋯係中文字幕既
好耐無見過l偶像運動會

成員傷嘅傷,老嘅老 以前就話挑戰鐘國,而家分分鐘認真跑完一次要大抖 同埋rm人氣跌左咁多,好難請咁多偶像上去。
好耐無見過l偶像運動會

成員傷嘅傷,老嘅老 以前就話挑戰鐘國,而家分分鐘認真跑完一次要大抖 同埋rm人氣跌左咁多,好難請咁多偶像上去。

而家衣服贊助都冇
集集彩色t
好耐無見過l偶像運動會

而家衣服贊助都冇
集集彩色t

點解唔好似足球員咁,每個成員唔同色,後面有名牌,前面有贊助 ,定係綜藝唔比明顯地賣廣告?贊助既衫要遮logo咁有意思咩?金鐘國好鐘意著大logo addias hoodies上陣
好耐無見過l偶像運動會

而家衣服贊助都冇
集集彩色t

點解唔好似足球員咁,每個成員唔同色,後面有名牌,前面有贊助 ,定係綜藝唔比明顯地賣廣告?贊助既衫要遮logo咁有意思咩?金鐘國好鐘意著大logo addias hoodies上陣

唔比明顯賣廣告
好耐無見過l偶像運動會

而家衣服贊助都冇
集集彩色t

唔比明顯賣廣告

咁柒
咁賣法 寧願廣告時段賣
好耐無見過l偶像運動會

而家衣服贊助都冇
集集彩色t

唔比明顯賣廣告

咁柒
咁賣法 寧願廣告時段賣

韓國唔同香港可以15分鐘插一次廣告時段 , 節目中途係唔插得廣告 , 所以SBS先諗左條屎橋將同一集節目夾硬分上下兩部 , 目的係加插60秒廣告
邊集有拍蛋

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

[size=1心不在焉咁 有幕仲影到佢係到噤手機 玩game又冇乜表現[/size=1]

其實係呢集係咁姐 之前都唔太明顯

以前唔鍾意都會笑得燦爛啲,同埋而家少左勁多戲份

好似冇乜心機做咁

點解國兒淪落到咁

可能真係攰加傷得太勁,佢之前就淨係拍rm 同得閒上下其他節目,而家又出返黎唱歌,要睇埋另外兩個成員,又周圍走咁,實忙過之前好多。今集佢最後都有跑到去撕人,不過肯定唔會好似以前咁活躍

佢最後爆seed跑過去個下好似以前追逐戰
買少見少了
真係好掛住以前嘅RM
頭先睇返 20110717 果集 (sorry 唔知ep 幾)
崔民秀大哥第一次黎, 係遊樂場捉RM
真係睇到好緊張
雖然已經睇咗4~5次

其實係呢集係咁姐 之前都唔太明顯

以前唔鍾意都會笑得燦爛啲,同埋而家少左勁多戲份

好似冇乜心機做咁

點解國兒淪落到咁

可能真係攰加傷得太勁,佢之前就淨係拍rm 同得閒上下其他節目,而家又出返黎唱歌,要睇埋另外兩個成員,又周圍走咁,實忙過之前好多。今集佢最後都有跑到去撕人,不過肯定唔會好似以前咁活躍

佢最後爆seed跑過去個下好似以前追逐戰
買少見少了

本身見佢噤手機都想話佢hea 但見佢走過去個下又唔似 可能只係嘉賓問題 大家太冇野講

用腳頂lift門嗰度都好出力
應該係鍾國唔太識應付kei呢種妹妹type姐
好似成集全昭旻個男嘉賓鬼隱佐

好似開場跳佐隻舞之後就無乜表現
李伊莉雅有無ig/fb 好正
好似成集全昭旻個男嘉賓鬼隱佐

好似開場跳佐隻舞之後就無乜表現

昭旻湊嘉賓本身就唔太在行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞