召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike

當然我唔係話大神D咩 佢100%係以節目行先 想個節目好
不過要換人佢點會唔知 只係無估到SBS用咁仆街既招數姐
好話唔好聽 鐘國係劉LINE都十幾年 你唔通知在錫踢走佢既人 我唔係好信SBS夠膽咁得罪在錫

成件事真係淨係得當事人最清楚,當時都有人估高層同大神就係另一番說話,私下就單方面通知鐘國被下車,因為咁樣先可以呃到虎東做節目,虎東都唔係傻,如果佢事先知道係咁樣逼走鐘國同智孝。佢肯定唔做,因為佢真係會出事 所以我覺得件事係鐘國被單方面通知,而又冇同大神講,鐘國諗住忍左佢就算,點知有神秘人出現先有花生食

好明顯垃圾高層見呢幾年冇起息想換人,左瞞右呃咁請人同趕人落車,不過俾細既忍唔住爆佢大獲
今集撕名牌好正 好耐冇試過有比較高質既撕名牌, 唔會OUT呢個方式連石鎮果TEAM都可以有發揮, 今集剪接都好左,唔再係CUT到一舊舊
今集撕名牌好正 好耐冇試過有比較高質既撕名牌, 唔會OUT呢個方式連石鎮果TEAM都可以有發揮, 今集剪接都好左,唔再係CUT到一舊舊

係幾好....不過講到哈哈目擊晒成個過程又太過神喇...

的確, 就算望到都未必估到係X2掛.. 唔知佢係咪博一鋪

的確, 就算望到都未必估到係X2掛.. 唔知佢係咪博一鋪

之前話佢聽到光洙將x2俾左個女仔,而最後又目擊到個女仔俾人撕,所以簡鐘國。不過我都覺太過岩岩好 但今集都冇播到上一集世贊同光洙嘅野
有冇人覺得鍾國而家拍親都黑口黑面心情好差咁,笑又假笑

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

[size=1心不在焉咁 有幕仲影到佢係到噤手機 玩game又冇乜表現[/size=1]

其實係呢集係咁姐 之前都唔太明顯

以前唔鍾意都會笑得燦爛啲,同埋而家少左勁多戲份

好似冇乜心機做咁

係lift度kei同佢傾計佢係度噤電話 佢究竟有幾唔想同kei一組

以前女嘉賓想同鐘國一隊係貪有佢保護
點知今次Kei抽到被撕
其他人都話有鐘國好難搞時
鐘國就留Kei自己一個喺房
佢走出去搵換人鐘

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

[size=1心不在焉咁 有幕仲影到佢係到噤手機 玩game又冇乜表現[/size=1]

好似冇乜心機做咁

係lift度kei同佢傾計佢係度噤電話 佢究竟有幾唔想同kei一組

以前女嘉賓想同鐘國一隊係貪有佢保護
點知今次Kei抽到被撕
其他人都話有鐘國好難搞時
鐘國就留Kei自己一個喺房
佢走出去搵換人鐘

咁鐘國個做法都得嘅,以前佢就可能會守護個女仔同人肉博。而家可能傷所以放棄肉博 其實kei唔偷睇味冇事,不過唔知係咁岩定點
話說伊利雅D反應都幾好笑
上集開場佢比大神叫左去鍾國度鍾國係度話冇權選擇嗰陣係度手指篤手指

佢今集d 反應都ok

對世贊都幾好仲要 世贊終於唔洗做痴漢

睇得出好投入, 表演唔錯
上集開場佢比大神叫左去鍾國度鍾國係度話冇權選擇嗰陣係度手指篤手指

佢今集d 反應都ok

表現
有冇人覺得鍾國而家拍親都黑口黑面心情好差咁,笑又假笑

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

好似冇乜心機做咁

Kei呢類型真係唔係個個頂得順
佢上集個詐嬌睇到我勁尷尬

佢今集d 反應都ok

表現

之前對佢冇咩印象 但睇完呢兩集對佢好有好感
又靚又有d傻更更咁 上集佢被當波踢黎踢去每次都要轉個圈黎過隔離真係好得意
今集幫世贊頂住大神宣美 雖然一撞就撞開左

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

好似冇乜心機做咁

kei真係太女仔 叫佢喱埋佢又驚黑又要偷睇 鍾國應該唔鍾意呢種咁需要照顧既style

無啦啦變咗相睇

咪玩啦 年齡差咁遠 點會關鍾唔鍾意事

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

好似冇乜心機做咁

kei真係太女仔 叫佢喱埋佢又驚黑又要偷睇 鍾國應該唔鍾意呢種咁需要照顧既style

無啦啦變咗相睇

咪玩啦 年齡差咁遠 點會關鍾唔鍾意事

咁多綜藝神探
話說前2日睇到有人話鍾國 哈哈 大神 光洙呢排都開始接新節目 rm準備玩完 大家點睇

佢繼續global project真係好快完
話說前2日睇到有人話鍾國 哈哈 大神 光洙呢排都開始接新節目 rm準備玩完 大家點睇

鐘國同哈哈有接新節目?我淨係知光洙同大神有新節目安排緊,但其他兩個就唔知。我諗應該rm可以玩多一年半年嘅,話哂加左成員冇耐應該味有咁快想摺埋嘅,不過而家都半摺狀態喇,不斷炒冷飯,成員啲互動效果都有啲下跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞