召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
屌 變到獎門人咁 集集同一隻game
追左咁多年
開始有想放棄既念頭
追左咁多年
開始有想放棄既念頭

變翻gary走後新成員未入嗰時咁
追左咁多年
開始有想放棄既念頭

好似唔想做咁,其實今集真係睇唔睇都冇所謂 開場耐冇乜笑點,以前都有一大堆嘉賓黎,都冇今日咁難睇。係唔係諗唔到有咩玩所以開場要拖時間
追左咁多年
開始有想放棄既念頭

好似唔想做咁,其實今集真係睇唔睇都冇所謂 開場耐冇乜笑點,以前都有一大堆嘉賓黎,都冇今日咁難睇。係唔係諗唔到有咩玩所以開場要拖時間

應該係因為多嘉賓
有個位梁世贊諗住同haha一齊做反應
點知haha唔理佢
追左咁多年
開始有想放棄既念頭

應該係因為多嘉賓

多嘉賓已經唔係第一次,都有唔少集數有好多嘉賓上黎,但冇乜邊次搞到好似今次咁唔好睇
rm有邊d係13年中前必睇架?

13年中打後果d都睇晒

池珍熙-未來預見者
換牌真係幾醒目既
但點解另外果班係車睇唔到
Feel到在石應該對個肥仔有啲意見

邊個肥仔 唔係講世鎬呀嘛
同埋點解rm多左咁多植入式廣告 又車又手機

車係韓國個邊好似大力推行緊
手機耐唔耐就一次無乜所謂

笑死 劉在石同曹世鎬一齊做happy together 咁耐 都比人話對佢有意見 明顯fd底啦
屌 變到獎門人咁 集集同一隻game

劉在石game

笑死 劉在石同曹世鎬一齊做happy together 咁耐 都比人話對佢有意見 明顯fd底啦

在石對世鎬有意見都講得出
後半成段都係廣告
梁世贊快退出啦
同埋點解rm多左咁多植入式廣告 又車又手機

唔係rm先有
全部韓國電視節目都有PPL呢樣野
如果唔做植入式淨係靠節目前後時段賣廣告根本唔夠收入
今期做得明顯大家先屌 以前佢地揸嗰啲車都係廣告黎嫁啦
最新一期無挑都係賣手機 手法都係同rm差不多奇奇怪怪咁
平時都唔會飛,今集真係飛住睇
啲直入式廣告好鬼肉酸
同埋睇到好老尷
特別係在錫世鎬果到
今集真是好垃圾
曹世鎬

同大神d互動笑到肚痛

又扮無跳舞環節

個"真心膠"個樣仲膠過光洙

最後又真係跳得有板有眼,唔係hea跳

可能真係開場太長,但我覺得好好笑

另外就係智孝真心灰佐個樣都好可愛
勁唔鍾意昭旻成日對住男嘉賓發姣囉
扮動物個part都幾搞笑,突然烏鴉叫真係笑左
有冇人覺得用錢做獎品單位好難投入,不如轉返以前running ball啦。

最近幾集見到坐車食飯位已經即刻想飛
請問第一位嘉賓出場首背景音樂喺咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞