召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
次次去小曼睇都話太多人睇唔比我睇

正常 down都唔得

我已經轉戰左b站睇...
小漫成日睇唔到
dailymotion又廢

聽講drive太多人睇可以save條片去自己個drive
再整個副本咁睇
不過唔太清楚得唔得
好多時候都係一早down嚟睇
或者會去大連到搵吓其他fans用mega upload嘅link
雖然慢過drive
至少都可以down嚟睇
方便啲 又唔洗睇垃圾dm
咁而家通常邊度睇或者dl...
咁而家通常邊度睇或者dl...

ppt.cc
有冇人覺得鍾國而家拍親都黑口黑面心情好差咁,笑又假笑

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

[size=1心不在焉咁 有幕仲影到佢係到噤手機 玩game又冇乜表現[/size=1]
話說伊利雅D反應都幾好笑
上集開場佢比大神叫左去鍾國度鍾國係度話冇權選擇嗰陣係度手指篤手指

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

[size=1心不在焉咁 有幕仲影到佢係到噤手機 玩game又冇乜表現[/size=1]

其實係呢集係咁姐 之前都唔太明顯
依家先睇返上一集開場
伊利雅唔係演員黎架咩 點解唱歌好似都唔差咁

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

以前唔鍾意都會笑得燦爛啲,同埋而家少左勁多戲份
依家見到個轉盤就火滾 玩乜鳩都轉一轉

每隻game轉幾次
每次loop 4-5個shot
次次睇完預告都話下集可能唔錯,究竟邊集真係咁

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

好似冇乜心機做咁

點解國兒淪落到咁

可能真係攰加傷得太勁,佢之前就淨係拍rm 同得閒上下其他節目,而家又出返黎唱歌,要睇埋另外兩個成員,又周圍走咁,實忙過之前好多。今集佢最後都有跑到去撕人,不過肯定唔會好似以前咁活躍
話說伊利雅D反應都幾好笑
上集開場佢比大神叫左去鍾國度鍾國係度話冇權選擇嗰陣係度手指篤手指

佢今集d 反應都ok

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

好似冇乜心機做咁

點解國兒淪落到咁

可能真係攰加傷得太勁,佢之前就淨係拍rm 同得閒上下其他節目,而家又出返黎唱歌,要睇埋另外兩個成員,又周圍走咁,實忙過之前好多。今集佢最後都有跑到去撕人,不過肯定唔會好似以前咁活躍

唉 本身出道20周年佢已經PLAN好晒單人出碟 演唱會個D
點知另外兩個突然返黎痴住佢搵食

即使佢自己唔介意都好 但都係一個遺憾 自己想做既野做唔到
RM年頭仲要搞壇咁既野

睇認哥 雖然鐘國笑住咁同虎東講 笑話虎東同在石一齊拍廣告個陣傾點樣踢走鐘國 仲要係佢心目中最尊敬個兩位哥哥 心淡都好正常

之前唔多覺
但對住kei呢兩集係

好似冇乜心機做咁

點解國兒淪落到咁

RM年頭仲要搞壇咁既野

睇認哥 雖然鐘國笑住咁同虎東講 笑話虎東同在石一齊拍廣告個陣傾點樣踢走鐘國 仲要係佢心目中最尊敬個兩位哥哥 心淡都好正常

我都覺得佢同在石之間點都會有條刺
竟然私底下諗住踢走自己

好似冇乜心機做咁

點解國兒淪落到咁

RM年頭仲要搞壇咁既野

竟然私底下諗住踢走自己

大神唔係踢走佢 佢只係邀請虎東黎做rm,踢走鐘國應該係高層決定喇,gary走大神都挽留咁耐,鐘國同佢咁熟點會踢走佢啊。如果唔係點會有神秘人爆出黎係高層決定。如果真係大神私下踢走鐘國啊,就算係大神都會俾人屌到飛起喇 你估鐘國啲fans流架

好似冇乜心機做咁

點解國兒淪落到咁

RM年頭仲要搞壇咁既野

竟然私底下諗住踢走自己

大神唔係踢走佢 佢只係邀請虎東黎做rm,踢走鐘國應該係高層決定喇,gary走大神都挽留咁耐,鐘國同佢咁熟點會踢走佢啊。如果唔係點會有神秘人爆出黎係高層決定。如果真係大神私下踢走鐘國啊,就算係大神都會俾人屌到飛起喇 你估鐘國啲fans流架

當然我唔係話大神D咩 佢100%係以節目行先 想個節目好
不過要換人佢點會唔知 只係無估到SBS用咁仆街既招數姐
好話唔好聽 鐘國係劉LINE都十幾年 你唔通知在錫踢走佢既人 我唔係好信SBS夠膽咁得罪在錫

每隻game轉幾次

我諗佢地自己覺得好玩既GAME就會玩幾集
之前大鼻GAME係咁
跟住應該比人嘈得多 整左個聽電影聲估戲名
上集反應唔錯 今次又玩
我估應該仲會玩多次 ..
睇佢cut埋cut埋好似估左4-5套戲出黎 ...

有時唔係成日話講以前幾好
只不過以前D內容好少重複
好多劇情 好多變化同玩法
而家不停係唔同位置做緊同一樣既野
連D懲罰都一樣 輸左食紫菜包 ...仲要做D好驚訝既表情出黎

每隻game轉幾次

之前大鼻GAME係咁
上集反應唔錯 今次又玩

連D懲罰都一樣 輸左食紫菜包 ...仲要做D好驚訝既表情出黎

我覺得budget去曬旅行到
在石game/輪盤/估電影
都係啲唔洗錢既game黎

每隻game轉幾次

之前大鼻GAME係咁
上集反應唔錯 今次又玩

我覺得budget去曬旅行到
在石game/輪盤/估電影
都係啲唔洗錢既game黎

去旅行睇人懲罰 其實係咪真係咁多人想睇佢地叫
一次就搞笑
兩次都OK
幾次都係呢D嚇三嚇四既懲罰

當然我唔係話大神D咩 佢100%係以節目行先 想個節目好
不過要換人佢點會唔知 只係無估到SBS用咁仆街既招數姐
好話唔好聽 鐘國係劉LINE都十幾年 你唔通知在錫踢走佢既人 我唔係好信SBS夠膽咁得罪在錫

成件事真係淨係得當事人最清楚,當時都有人估高層同大神就係另一番說話,私下就單方面通知鐘國被下車,因為咁樣先可以呃到虎東做節目,虎東都唔係傻,如果佢事先知道係咁樣逼走鐘國同智孝。佢肯定唔做,因為佢真係會出事 所以我覺得件事係鐘國被單方面通知,而又冇同大神講,鐘國諗住忍左佢就算,點知有神秘人出現先有花生食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞