召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
今集世贊同伊利雅互動比較多 身體接觸都多d
強國同台灣d網係咁屌世贊抽水唔禮貌 勁撚on9
互動多又唔得 互動少又話佢帶唔到嘉賓 真係做乜都死

始終都係樣既問題

仲要比d 耍小聰明,以下犯上既角色比佢,死得仲快

始終都係樣既問題

佢玩光洙玩到咁都應該得罪唔少舊飯啦

呢到都好多人唔鍾意佢啦

始終都係樣既問題

呢到都好多人唔鍾意佢啦

呢度唔鍾意佢嘅人起碼肯認自己有偏見
今期懶唔想DM又費事用dm走去b站睇 屌佢老未D彈幕洗版屌鳩世贊

始終都係樣既問題

呢到都好多人唔鍾意佢啦

今期懶唔想DL又費事用dm走去b站睇 屌佢老未D彈幕洗版屌鳩世贊

始終都係樣既問題

呢到都好多人唔鍾意佢啦

今期懶唔想DL又費事用dm走去b站睇 屌佢老未D彈幕洗版屌鳩世贊

我覺得佢本身冇咩野,做下和應咁
但自從少時個集佢d負皮倒水咁黎 一浪接一浪咁

呢到都好多人唔鍾意佢啦

講開又講,佢成日咩都衝出嚟推人打人拉走人 雖然我知係諗住做效果 但好多時都唔識收尾
就好似例如 光洙做咗啲嘢跟住俾人圍插做效果
咁其他人正常打完就算 咁光洙就可以起身 講返啲嘢 令成個笑點完整啲
但世贊跟住班人出嚟扮打光洙之後 格硬拉返光洙返嚟 搞到個timing都錯晒 光洙想講都講唔到 吞返句嘢落肚

雖然唔知係咪得我感覺得
我本身對佢冇咩嘢 係近幾集就開始留意到

想做奉承小弟嘅角色掛
佢本身特色冇青蛙咁多 要再慢慢發掘下

講開又講,佢成日咩都衝出嚟推人打人拉走人 雖然我知係諗住做效果 但好多時都唔識收尾
就好似例如 光洙做咗啲嘢跟住俾人圍插做效果
咁其他人正常打完就算 咁光洙就可以起身 講返啲嘢 令成個笑點完整啲
但世贊跟住班人出嚟扮打光洙之後 格硬拉返光洙返嚟 搞到個timing都錯晒 光洙想講都講唔到 吞返句嘢落肚

雖然唔知係咪得我感覺得
我本身對佢冇咩嘢 係近幾集就開始留意到

想做奉承小弟嘅角色掛
佢本身特色冇青蛙咁多 要再慢慢發掘下

呢家係做鐘國條o靚
同光洙打對台既角色

吃力不討好嘅角色
有冇人知上期伊利雅唱歌嗰首係咩歌黎
字幕寫無條件但我點search都搵唔到嗰首歌

幾分幾秒
我幫你睇下

korean trot黎 呢首
https://www.youtube.com/watch?v=sxB8BNvtlPk

喂屌 伊利雅真係唱到好悲傷喎咁

幾分幾秒
我幫你睇下

47:15 不過上面有巴打搵到啦 聽完笑到我仆街 差咁遠
乜有走到音咩

幾分幾秒
我幫你睇下

47:15 不過上面有巴打搵到啦 聽完笑到我仆街 差咁遠

呢個環節係要咁嘛 佢唱童謠個d都差唔多

冇聽過原本真係冇咁好笑 我以為佢真係唱d抒情歌
岩岩先睇完
名牌好刺激
好想有得星期一就睇但返成日學
次次去小曼睇都話太多人睇唔比我睇

正常 down都唔得

我已經轉戰左b站睇...
小漫成日睇唔到
dailymotion又廢

聽講drive太多人睇可以save條片去自己個drive
再整個副本咁睇
不過唔太清楚得唔得
好多時候都係一早down嚟睇
或者會去大連到搵吓其他fans用mega upload嘅link
雖然慢過drive
至少都可以down嚟睇
方便啲 又唔洗睇垃圾dm

我次次都係down副本
見到巴打話小漫成日睇唔到 咁去邊到睇線上好? 唔想download
見到巴打話小漫成日睇唔到 咁去邊到睇線上好? 唔想download

b站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞