召集所有running man既fans(19)

1001 回覆
27 Like 25 Dislike
今隻啲game本身好悶 但靠眾人carry

D嘉賓都好識搞氣氛 haha世贊去佢屋企嗰度
之後吳智昊個女幫佢電話shift飛航
智孝同昭旻係度回首過去
今集真係冇咩內容
成集賣點都係大神既黑
其實我覺得今集唔差 在石臭手有冇造馬我就唔估啦

但娛樂性十足 後面在石抽到$1000 同智孝抽到$20000都好好笑
今集好悶...
今集好悶...

係...集集追開 睇得太多福不福 都估到結果係點 福不福位真係笑唔出...
今集好悶...

係...集集追開 睇得太多福不福 都估到結果係點 福不福位真係笑唔出...

普通,睇完就算唔會吸引翻睇 啲內容真係技窮,好似將以前啲野複製貼上咁
今集收視點
其實班PD係咪已經諗唔到有咩遊戲
集集都玩運氣game
開頭飛住睇,係食飯game haha到開始先有得笑,但每次都係飯game先多或者有笑位咁會唔會變做固定遊戲環節?但主題又係出國,仲要製作組地點係重複,見到都悶
開頭飛住睇,係食飯game haha到開始先有得笑,但每次都係飯game先多或者有笑位咁會唔會變做固定遊戲環節?但主題又係出國,仲要製作組地點係重複,見到都悶

有啲game仲要係哈哈提議出黎
夾面..最尾鬥大細

有啲game仲要係哈哈提議出黎
夾面..最尾鬥大細

見到一開始話作詩心諗又黎
點知haha自己諗到轉左,即時有精神睇返
【#劉在錫、#李光洙即將攜手合作新綜藝節目】

據悉電視台相關人員透露即將誕生Netflix服務的首個韓國型綜藝節目,將由劉在錫、李光洙以及樸敏英等人出演。

目前節目名還未確定是一檔推理綜藝,僅確認會由SBS綜藝局全勝時期指導過《X-man》《家族誕生》《Running Man》等節目的張赫宰和曹孝珍PD負責,成員大約有7人組成。

人員確定後將在下個月開始錄制。節目大概錄制10期,拍攝行程還在商討中,預計在明年春天播出。

新聞來源CR.TSKS
估唔到光洙仲會接其他綜藝

據悉電視台相關人員透露即將誕生Netflix服務的首個韓國型綜藝節目,將由劉在錫、李光洙以及樸敏英等人出演。

目前節目名還未確定是一檔推理綜藝,僅確認會由SBS綜藝局全勝時期指導過《X-man》《家族誕生》《Running Man》等節目的張赫宰和曹孝珍PD負責,成員大約有7人組成。

人員確定後將在下個月開始錄制。節目大概錄制10期,拍攝行程還在商討中,預計在明年春天播出。

新聞來源CR.TSKS

一開始果個PD

新聞來源CR.TSKS

一開始果個PD

做咩唔返RM
集集都係果幾款game 一係就勁複雜 一大堆 規矩 好心係諗唔到game 就學以前收集fans意見 再唔係就番炒舊game 好過依家無限loop d運氣game 撕名牌比你集集玩都睇到悶啦 何況呢d垃圾game

因為大神啫我覺得 我相信呢7年佢都一定收到唔少pd既love call

因為我上星期先睇完光洙寫比香港站份問卷話冇諗過
恩地好靚

因為大神啫我覺得 我相信呢7年佢都一定收到唔少pd既love call

因為我上星期先睇完光洙寫比香港站份問卷話冇諗過

竟然係overdose 正

同埋應該係RM最早期既PD既節目,所以先接
昭旻同HAHA估銀碼個度
明明8000同13000都已經開左
佢地都係8000同13000停

坐車個度 HAHA個名痴住左個窗廉
我覺得今集好睇啊
永遠睇佢地啲互動都係最正
至少唔洗再玩劉在石game同五秒答三個遊戲先
在石永遠都好識跟潮流
早幾集就係咁nayana, 今集就Lets get it
但Lets get it咁就比在石污染左
吳智昊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞